Kylie Jenner pelkäsi suurta hiustenmuutosta Instagramissa

Kardashian-Jenner-perhe on viime aikoina vaaleanpunainen, ja näyttää siltä, ​​että Kylie Jenner voisi olla uusin perheenjäsen, joka omaksuu ulkoasun.

Sen jälkeen, kun debutta esitteli Snapchatissa viikonlopun aikana ja tuonut markkinoille uusia Kylie Cosmetics -tuotteita, uusi äiti jakoi entistä dramaattisemman hiusten muutoksen Instagramissaan. Valokuvassa Jenner esittää valkoisen kylpytakin, jossa kaikki keskittyy hänen kirkkaisiin vaaleisiin hiuksiinsa. 

“Luulen, että minun oli tarkoitus olla vaalea : Virnistys:,”hän kirjoitti yhdessä hymyilevän emojin kanssa, kun hän ei dokumentoinut hiustensa muutosta varmistaakseen, onko ulkoasu todella todellinen, 20-vuotiaana ei ollut tagia kampaajaa Tokyo Stylezia ja yhtä hänen perheensä go-to makeup -taiteilijoista , Ariel Tejada.

Mielestäni minun oli tarkoitus olla vaalea ��

Kylie (@kyliejenner) jakama viesti

RELATED: Kylie Jenner’s Post-Raskaus Haircut on kevään suurin kauneuden trendi

Ariel julkaisi samanlaisen kuvan kuin Kylie, kirjoittamalla “Muse” keltaisella sydämellä, ja hänen isoisänsä sisarensa Khloé Kardashian kommentoi. “Wwwwwwwww”, kirjoitti Khloé kommenttiosassa, jossa on kolme sydän silmä-emojia. 

Jos hän todellisuudessa värjää hiuksensa, se ei ole ensimmäinen kerta, kun Jenner on muuttunut vaaleaksi pommiksi. Hän on vauhdittanut kevyempää sävyä useita kertoja, varsinkin vuonna 2016. Näyttäisikö ulkonäkö? Kuka tietää, mutta meidän on sanottava, että hän näyttää näyttää upealta kuin vaalea. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map