Kylie Jenner paljastaa koskettavan syyn, jonka hän nimitti ensimmäisenä huultensa “Dolce K”

Kylie Jenner voi olla vaikea työskennellä hänen uuden Lip Kitin Kylie sävyjä, näyttää siltä, ​​että hänen ensimmäinen sävy voi aina olla lähinnä hänen sydämensä. Todellinen tähti vietiin Instagramiin tänään jakamaan inspiraation nimeksi “Dolce K”, ja se on melko koskettavaa. 

Jenner lähetti takaiskujaan itsekseen pitämällä koiraansa tuolloin, Dolce. “Dolce, syy, jonka nimetin yhdeksi ensimmäisestä huulipussuistani” dolce k “”, hän kuvailee kuvaa sekä sydämen emojiä pentun nimen vieressä. Kuvassa paljon nuorempi Pidä kiinni Kardashian kanssa tähti hymyilee yllään leopardi tulostaa alkuun punaisella leikata samalla cuddling hänen pooch. aw!

dolce ❤️ syy, jonka nimetin yhdeksi ensimmäisistä lipkipaketeistani “dolce k” throwbacks-sovelluksestani bio

Kuva kirjoittanut King Kylie (@kyliejenner)

Aiemmin tällä viikolla Jenner lähetti mustavalkoisen kuvan itsestään pullottaen hänen rakastetun huulipussinsä uusimman sävyn. Vaikka emme voi sanoa, mikä on sävy, sen perusteella, että kolme ensimmäistä sävyä, Dolce K, Candy K ja True Brown, loppuunmyytyinä muutamassa minuutissa, olemme varmoja, että viimeisin osuma on myös. 

Omat onneni unelmani �� #secretcolor @lipkitbykylie

Videota lähettänyt King Kylie (@kyliejenner)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 15 = 17

map