Kylie Jenner ja Travis Scott tekevät Red Carpet -debraatinsa Met-Galaa

Kylie Jenner on tehnyt hänen jälkeensä vauvan punainen matto debyytti, ja hänen ulkoasunsa on yhtä julki kuin odotit. Uusi äiti teki hänen ensimmäisen suuren julkisen ulkonäönsä maan maanantai-iltana Met Galailla ja hymyili Aleksanteri Wangin mustavaatteessa ja Gentle Monster x Alexander Wangin aurinkolasit. Hän ei ole säännöllinen äiti – hän on viileä äiti.

Hän ei kuitenkaan ollut vain hänen asuessaan, mutta hän myös astui poikaystävänsä (ja hänen vastasyntyneen tyttärensä Stormin isän), Travis Scottin. 

Kylie Travis lead
John Shearer
Kylie Travis embed 4
Neilson Barnard / Getty Images

Vaikka tämä on Scottin ensimmäinen Met Gala -elokuvan ulkonäkö, tietenkin tämä ei ole Jennerin ensimmäinen leukaa laskeva Met Gala -näkymä.

Kylie Travis embed 2
Mike Coppola / MG18 / Getty Kuvat
Kylie Travis embed 1
Frazer Harrison / Getty Images

Itse asiassa hänen kaksi edellistä tapahtumakokemustaan ​​ovat olleet lähes kokonaan läpi. Vuonna 2016 todellinen tähti osallistui ensimmäiseen Metinsa alamaiseen Balmain-pukeutumiseen, jossa oli leikatut leikkaukset.

Kylie Jenner Met Gala
George Pimentel / WireImage

RELATED: Kylie Jennerin sosiaalisen median viestit ovat arvoltaan $ 1 miljoonaa jokaisen uuden raportin mukaan

Seuraavana vuonna Jenner palasi toisessa pukupukuissa – tällä kertaa punasilmäinen Versace-hämmästys, hänen sovituksen alla.

Kylie Jenner Met Gala
George Pimentel / WireImage

Voisit sanoa, että alastomainen mekko Met-galakissa on sellainen asia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − = 60

map