Kylie Jenner ja Stormi Webster ottivat ensimmäiset itsestään yhdessä kurssin takia

Et ole koskaan liian nuori ottamaan itsesi – varsinkin jos olet osa KarJenner-klaania. Tänään Kylie Jenner jakaa kolme itsekuria hänen ja hänen melkein kahden kuukauden ikäisen tyttärensä Stormi Websterin kanssa, ja näyttää siltä, ​​että hän pystyy ottamaan laadukkaita selfie-suorituksia perheessä.

Jokaisessa mustavalkoisessa valokuvassa pieni Stormi tuijottaa kameraan, kun äiti yrittää eri poseja. “stormiiiiiiiii” hän leimasi viestin yhdessä mustan sydämen emoji kanssa. 

stormiiiiiiiii��

Kylie (@kyliejenner) jakama viesti

Nämä ovat ensimmäisiä kuvia tytön tytöstä, joka näyttää koko kasvonsa ilman suodatinta, ja näemme todella samanlaisuuden Jennerin ja Stormin välillä. Näyttää siltä, ​​että Kylyn tytär on silmät ja saman muotoinen suu. Nämä Jenner-geenit ovat todella vahvoja. 

Vaikka Jenner jäi yleisöltä koko raskautensa ajan, eikä hän koskaan vahvistanut tai kieltäytynyt odottamasta, syntymän jälkeen 20-vuotias Kylie Lip Kit -perustaja on jakanut paljon päivityksiä tyttärestään. 

RELATED: Kylie Jenner ei voi lopettaa valokuvien jakamista vauvojen Stormista

Hän kirjoitti ensimmäisen kuvan Stormista, kun hän ilmoitti nimensä, ja siitä lähtien hän on jakanut joitain söpöjä äitiä tyttäresiään kuvia sekä Stormin todella makeaa laukausta isoisänsä Mary Jo. 

Nyt, kun Jenner palaa julkiseen silmään, ennustamme, että tulee paljon enemmän söpöjä Stormin kuvia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − 71 =

map