Kylie Jenner äiti huokasi pienten 5 kuukauden ikäisten tyttöjen korville

Kylie Jenner lähti pian rakastamaansa Snapchat-tiliin keskiviikkona iltaisin jakamaan ihastuttavan videon istuttamisesta suudelman toiselle rakastetulle: 5 kuukauden ikäiselle tytär Stormi.

“Parhaat suutukset”, Jenner kirjoitti. Mutta se ei ollut äiti-tyttärensä smooch, jonka fanit ajattelivat. Videossa Stormin vasemmanpuoli korvaa kameran, joka on näkyvästi koristeltu pienellä nastalla.

TÄMÄ ON VÄHETYS 7/11/18

Kylie Jennerin (@kyliesnapchat) yhteinen viesti

Kar-Jenner, uusi äiti oli välittömästi rekrytoitu sosiaalisen median kritiikkiä hänen päätöksensä lävistä hänen vauvan korvat.

Vaikka kuumaa keskustelua aiheesta Yhdysvalloissa, pikkulasten lävistykset ovat yhteinen kulttuurinen käytäntö latinan, intian, afrikkalaisen ja Lähi-idän kulttuuriperinnön keskuudessa. Sitä pidetään myös kulkuväylänä, joka on samanlainen kuin kaste katolisen uskon perheille.

Tietenkin voidaan vertailla myös miespuolista ympärileikkausta ja korostaa väitettä, jonka mukaan kyseinen lapsi on liian nuori suostumuksella tämän kehon hoitoon.

RELATED: Kylie Jenner’s Tytärllä on Shoe Collection, joka tekee sinusta itkemään

Jennerin valtavan keräilykuvan perusteella hän ja sisar Kendall näyttävät siltä, ​​että heidän korvansa ovat läpäisseet melko nuorena, vaikka ilmeisesti ei aikaisemmin kuin he pystyivät antamaan suostumuksensa.

niin onnekas, että olet ✨

Kylie (@kyliejenner) jakama viesti

Vaikka vanhempi Kylie on oikeutettu nostamaan tyttärensä niin kuin hän haluaa, hänen roolinsa julkisessa silmässä tarkoittaa, että hänen toimintansa on aina poimittu toisistaan ​​tai nähtäväksi lausunnoksi tai esimerkkinä. 

TL; DR: Anna Kylie elää.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 74 = 82

map