Kuuntele Up, NBC: Kate Bosworth haluaa olla Blue Crush Reboot

Parhaissa uutisissa kuulet koko päivän, Kate Bosworth on “ehdottomasti” alas olla Sininen Crush reboot. NBC tuo takaisin rakastetun surf-elokuvan TV-sarjaksi, ja elokuvan alkuperäistä tähtiä ei ole vielä lähestytty paluuta varten – mutta hän haluaa ehdottomasti.

“Olen niin kiitollinen siitä ja olen innoissani siitä, että se jatkuu. Mielestäni se on hyvin inspiroiva, valtuuttava tarina, joten olen todella innoissani. Se on jotain, joka tulee aina olemaan elämässäni, ja haluan jatkaa hahmon tarinan kanssa. Ehdottomasti, “Bosworth kertoi Tyylissä tiistaina edistämässä tulevaa National Geographic-sarjaa Long Road Home.

“Se on rooli, joka puhui minulle syvästi, kun olin 18-vuotias, olin juuri siirtynyt L.A. ja lukenin tällaisia ​​blondi, keinotekoisia, kaksiulotteisia hahmoja. Ja sitten Sininen Crush tuli luokseni ja luin sen ja ajattelin vain: “Rakastan tyttöä. Olen tyttö. Tiedän kuka hän on. Ymmärrän, mitä se tarkoittaa, että haluat täyttää unen niin pahasti, että vain tuntuu, että se on kaikkea sinulle “, hän lisäsi.

VIDEO: Kate Bosworth keskustelee seksismistä, hän kasvaa Hollywoodissa

“Lukemattomat tytöt ja erityisesti nuorten tyttöjen äidit sanovat:” Tyttäreni päätti tehdä jotain, koska hän näki Sininen Crush ja nyt hän yrittää täyttää unelmansa. “Se on kaikkein täyttävä tunne maailmassa minulle.”

Bosworth oli “koskaan koskettanut surffilaatua” ennen kuin otti osaa, ja hänellä on joitain ihmeitä neuvoja kaikille aloittelijoille, jotka tulevat valettuun uudelleenkäynnistykseen. “Sinun on säilytettävä äärimmäinen kärsivällisyys, äärimmäinen määrin. Älä anna periksi “, hän kertoi meille.

Näyttelijä ei ole surffaillut melkoisen aikaa, mutta hän haluaisi palata takaisin veteen. Muutama vuosi sitten Bosworth toi miehensä Michael Polishin tapaamaan häntä Sininen Crush joukkue ja saalis aaltoja Havaijilla. “Viime kerralla surfoin Havaijilla Brian Keaulana [joka työskenteli hänen kanssaan 2002 elokuvassa]. Hän on todella puoliksi delfiini, kerron aina hänelle tämän. Hänen pitäisi elää veteen. Hän melkein tekee. Hän vei minut surffailuun mieheni kanssa. “

“Michael ei ollut koskaan ollut Havaijiin ennen, joten otin hänet Oahun pohjoisrantaan ja näyttivät hänelle vanhan jalkapohjanni ja esitin hänet tiimilleni, etten voinut olla – sanon tämän vilpittömästi – en olisi voinut onnistuneesti täyttää osaa tapaan ilman uskomattomia tiimiäni Havaijilla. He ovat perhettä minulle. Niinpä esitin Michaelin heille ja me kaikki surfattuimme yhdessä ja se oli todella hienoa, “Bosworth kertoi Tyylissä.

RELATED: Surffaa ylös! NBC käynnistyy uudelleen Sininen Crush

“Sain todella pilalle Havaijilla. Kun surffaat kauniissa sinisissä vesissä, kuten parhaissa aaltoja maailmassa, on vaikea palata. “

Toivomme, että Bosworth palaa laudalle pian ja tällä kertaa, kuvaamalla sitä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − 47 =

map