Kurtistaa! Lähetä kissasi Tulosta missä, Burberryn ansiosta

Suosiasi digitoidaan! Burberry yhtyi Googlen kanssa käynnistämään Burberry Kisses, joka käyttää Kiss Recognition Technology-kyllä, se on todellinen asia nyt– digitaalisesti räjäyttää todellisen suutustulostuksen mihin tahansa maailmaan. “Burberry-suukkoja alkoi ajatella antaa teknologialle hieman sydäntä ja sielua ja käyttää sitä Burberry-perheen yhdistämiseksi kaikkialla maailmassa kertomalla tarina, joka tekee digitaalisesta henkilökohtaisesta”, sanoi Burberry’s Creative Creative Officer Christopher Bailey. Voit kokeilla sitä liikkeellä kirjoittamalla kaveri puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi tai pöytään kaappaamalla suusi web-kameralla tai tietokoneen kameralla (parhaiten Google Chromen kautta). Sitten lähetä suutuksesi kavereihisi – sivustolla on reaaliaikainen interaktiivinen kartta, joka käyttää Google Earthia ja Street Viewa, joka seuraa jokaisen suudelman, joka lähetetään ympäri maailmaa ja jossa näkyy, mitkä kaupungit vastaanottavat ja lähettävät eniten suukkoja. Selaa alas oppiaksesi suustasi sinetöidyksi ja aloita kisses.burberry.com -sivustolla.

MIKÄ KÄYTÄ, KIINNITYS JA TOIMITSE KISS:

1. JOS OLET TIETOKONEELLAKäyttämällä pöytäkoneen webbikameraa tai sisäänrakennettua kameraa tietokoneellasi, irrota ja Burberry Kisses Google Chromessa kaappaa digitaalisen kuvan huulillesi.

2. Jos käytät puhelinta tai tablet-laitetta, käytä mobiililaitetta (iPhone tai Android), suuta kosketusnäyttöäsi ja monikosketustunnistus kaappaa huulesi ääriviivat.

3. TEHTÄÄ HENKILÖKOHTAA Lisää persoonalliseen kosketukseen suututulostasi yhdellä Burberryn 5 huulipunasta, mukaan lukien Tea Rose, Union Red and Nude Beige.

4. ADD A NOTEWrite viesti erityinen joku.

5. SEND IT OFFInstructions näytöllä näytetään, miten lähetät kissasi. Kun se on ulos, seurata sitä animoituun karttaan, kunnes se saavuttaa määränpäät.

LISÄÄ FASHION TECH POSTS: • Lataa uusi on oltava App, Byoutik! • Kauneusohjelmat, joita rakastamme • Suosikki Burberry-ilmeemme

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 + = 47

map