Kurt Cobainin ikoninen MTV Unplugged Cardigan voisi mennä $ 100,000 huutokaupassa

On vaikea uskoa, että 22 vuotta on kulunut siitä lähtien, kun Kurt Cobain ilmestyi MTV Unplugged hänen bändinsä Nirvanan kanssa ja kuolemallaan vain viisi kuukautta nauhoituksen jälkeen, akustinen sarja on muuttunut ikonikuvaksi ja keskeiseksi osaksi bändin perintöä. Ja nyt, legendaarinen vihreä neuletakki Cobain pukeutunut sarjan aikana on huutokaupassa. Se voi hakea jopa 100 000 dollaria Julienin Los Angelesin Live-huutokauppatalossa. 

“Manhattan-brändin pusero on akryylin, mohairin ja lycra-yhdistelmä, jossa on viiden painikkeen suljin (yksi painike poissa, kaksi ulkoista taskua, polttava reikä ja värimuutos vasemmalla taskussa ja värimuutos oikealla taskussa, koon keskiarvo” neuletakkiin. 

RELATED: Come As You Are: Sartorial-tunnustusta Kurt Cobainille

Puvu hankittiin Cobain-perheen läheisestä ystävästä ja siihen sisältyy aitouden merkki. Puseran lisäksi 10 tuuman Cobain-hiusten lukko on myös huutokaupassa. Cobainin vaimon Courtney Love, Dame Darcy, luovutti. Hiusten odotetaan myyvän noin 10 000 dollaria. 

Liittyvät: Charlotte Olympian New Kitty -huoneistot tekevät sinusta tuntuu Rocker

Myös myynnissä? The Ludwig-bassoääntä käytetään Ringo Starrin rumpupakkauksessa Beatlesin esiintymiselle Ed Sullivan Show, Elvis Presleyn 24-karaatin kultainen lehtipuhelin, Eddie Vedderin käsinkirjoitetut Pearl Jam lyrics ja monia Michael Jacksonin Neverland Ranchin esineitä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 6 =

map