Kuka on Vanessa Trump? Donald Jr.: n Ex käytetään mallina

Vanessa Trump teki kansalliset otsikot torstaina, kun hän avasi avioeron presidentti Donald Trumpin pojalta Donald Jr., 12 vuoden avioliiton jälkeen.

Samana päivänä annetussa yhteisessä lausunnossa pari ilmoitti hieman syy jakamiseen. “12 vuoden avioliiton jälkeen olemme päättäneet mennä omille tavaroillemme. Meillä on aina valtava kunnioitus toisillemme ja perheillemme “, he selittivät. “Meillä on viisi kaunista lasta yhdessä ja ne ovat edelleen tärkein prioriteetti. Pyydämme yksityisyyttäsi tänä aikana. “

VIDEO: Vanessa Trump oli siskoni Ivanka “Wonder Woman” Ennen kutsuaan sitä Lopettaa Donald Jr: n kanssa.

Sivu Six: n mukaan Vanessa jätti riitauttamattomalle menettelylle, joten he eivät todennäköisesti taistele lapsensa tai omaisuutensa hallussapidosta. Mutta keskustelu muuttui perjantaina, kun pistorasia ilmoitti, että Vanessa palkkasi rikosoikeudellisen asianajajan edustamaan häntä avioerossa.

Vanessa Trump
RJ Capak / WireImage

Joten kuka juuri on Vanessa Trump? Viidennen äiti, syntynyt Vanessa Haydon, oli malli, joka kerran oli Leonardo DiCaprio ennen kuin hän tapasi tulevan aviomiehensä. Tässä on viisi asiaa tietää Donald Jr.: n ex.

1. Hänellä oli mallinnusura.

Vanessa Haydon allekirjoitti Wilhelmina Modelsin kanssa ja oli tehnyt niin kiitotie- kuin kaupallinen mallintamisen ennen kuin tapasi Donald Jr: n.

Vanessa Trump
WILLIAM WEST / AFP / Getty Kuvat

2. Hän oli Leonardo DiCaprion kanssa.

Leo ilmoitti Vanessa vuonna 1998 lyhyesti. Nämä kaksi olivat sidoksissa sen jälkeen, kun heidät nähtiin “nuudeltavaksi” ensi-iltana, New York aikakauslehti.

Vanessa Trump
WILLIAM WEST / AFP / Getty Kuvat

3. Hänet kasvoi N.Y.C..

Haydon kasvoi Upper West Side -kaupunkitalossa, ei liian kaukana Trump Towerista.

4. Hänen isänsä esitteli Don Jr.: lle.

Presidentti Donald Trump oli ensimmäinen, joka asetti heidät ylös. Hän esitteli heidät muotinäytöksessä vuonna 2003, jossa Vanessa sanoi, että heillä oli “lyhyt” ja “hankala” keskustelu. “Minä olen tässä muotinäytöksessä”, hän kertoi New York Times. “Donald Trump tulee minulle pojan kanssa:” Hei, olen Donald Trump. Halusin esitellä sinut poikani Donald Trump Jr: lle. “

Heitä esiteltiin vielä kaksi kertaa ennen kuin he osuvat siihen; aluksi he eivät muistaneet toisiaan aikaisemmista kokouksistaan. Vanessa sanoi, että hän murskasi ulos, Odota, olet “yksi, jolla on hidas isä!”

Vanessa Donald Trump Jr.
Gregorio Binuya / Getty Images

5. He menivät naimisiin Trumpin Mar-a-Lago-kiinteistössä vuonna 2005.

Heillä on ollut viisi lasta yhdessä: 10-vuotias Kai Madison, 9-vuotias Donald Trump III, 6-vuotias Tristan Milos, 5-vuotias Spencer Frederick ja 3-vuotias Chloe Sophia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 17

map