Kuka kulkee Meghan Markle alas käytävään?

Se on virallinen: Meghan Marklen isä ei toista, ei-kävele häntä alas käytävälle.

Torstaina morsian vahvisti surullinen uutinen siitä, että hänen isänsä Thomas Markle ei ole läsnä, kun hän tulee kuninkaallisen perheen viralliseksi jäseneksi, kun hän on toipumassa sydämen leikkauksesta.

“Valitettavasti isäni ei osallistu häihin. Olen aina pitänyt isälleni ja toivon, että hänelle voidaan antaa tilaa, jonka hän tarvitsee keskittyä hänen terveyteensä.

Prinssi Harry And Ms. Meghan Markle Attend Invictus Games Reception
Max Mumby / Indigo / Getty Images

“Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat antaneet avokätisiä tukihakemuksia. Tiedäthän, kuinka paljon Harry ja minä odotamme, että voimme jakaa erikoispäivämme kanssasi lauantaina, hän kirjoitti lausunnossaan.

Joten kuka tekee kunniaa paikalleen? Rooman katselijoilla on melko harvoja teorioita, vaikka etulinjan on Harryn oma isä, prinssi Charles.

“Jos on olemassa kuninkaallisen perheen jäsen, joka auttaa ja kävelee Meghan alas käytävillä, se olisi Walesin prinssi”, kuninkaallinen asiantuntija Ingrid Seward kertoi U.K: n Express.

Kuninkaallinen historioitsija Carolyn Harris toisti E: n sentään, sanoen “on varmasti spekulaatiota”, että Charles astuu sisään ja todennäköisesti tekee niin, jos morsian ja sulhanen pyysi häntä. On selvää, että Harry ja hänen morsiamensa ovat hyvät suhteet Harryn isään – he viipyvät kuherruskuukauttaan osallistumaan hänen syntymäpäiväjuhlallisuuttansa ensi viikolla.

Prinssi Charlesilla on myös historia kävelynuruja alamäessä, vaikka hänellä ei ole omaa tytärtään. Vuonna 2016 hän kävi Alexandra Knatchbullin alas, kun hän avioitui Thomas Hooperin kanssa. Alexandra on prinssi Charlesin hyvän ystävän Norton Knatchbullin tytär, Burman kolmannen Earl Mountbattenin tytär. Alexandran isä katseli penkereiltä, ​​kun Charles käveli omaa tyttärensä alas käytävään.

Marklen äiti Doria Raglan on myös haastaja, joka vie entisen aviomiehensä Thomas Marklen paikan lauantain seremoniassa. Hän saapuu Windsorin linnaan tyttärensä kanssa, joten hän on täysin paikallaan kävelemään häntä käytävään. Nämä kaksi ovat erityisen läheisiä, sillä Doria viettää yötä ennen häämatkaa hotellihuoneessa morsiamen kanssa.

YK Women's 20th Anniversary of the Fourth World Conference of Women in Beijing
Sylvain Gaboury / Getty Images

Markle ei olisi ensimmäinen kuninkaallinen morsian, joka hänen äitinsä antaisi häneltä pois. Queen Victoria käveli kaksi tytärtään, prinssi Helena ja prinsessa Beatrice alas käytävillä 1866 ja 1885. Kuningas astui sisään, kun hänen miehensä Prince Albert oli kuollut ennen kumpaakin häämää.

Nämä eivät kuitenkaan ole ainoita vaihtoehtoja Markleille lauantain kuninkaan häällimmäisenä. Entinen amerikkalainen näyttelijä voi jälleen kerran jatkaa perinnettä ja mennä yksin alas käytävään, varsinkin jos hän ottaa vihjeen hyvän ystävänsä Serena Williamsilta. Vain yksi tunti ennen hänen häämistään viime vuonna Williamsin isä ja pitkäaikainen tenniskurssit Richard kutsuivat Serenalle, että hän ei tuntenut mukavaa kävelemään häntä alas käytävältä sanomalla olevansa liian hermostunut. Serena lohdutti isänsä ja luottavaisesti laskeutui yksin käytävälle.

RELATED: Onko Meghan Markle äiti vain pudota vihje hänen Wedding Dress Designer?

Muut kuninkaalliset fanit ovat ehdottaneet, että prinssi Philip tai prinssi William seuraa Marklea hänen isossa päivässä, vaikka se on melko epätodennäköistä. 96-vuotias Philip on yhä toipumassa lonkan leikkauksesta, ja hänen osallistuminen häihin on kyseenalaista, kun taas prinssi William odottaa Harryn alttarilla veljensä parhaaksi mieheksi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 3 =

map