Kuka Instagram-käyttäjät halusivat voittaa Oscarilla oli hyvin erilainen kuin lopulliset voittajat

2018 Oscars oli melko ennustettava asia. Jennifer Garnerin kasvojen viruksen lisäksi ja Internetin yleismaailmallisessa mielessä, että Tiffany Haddish ja Maya Rudolph todennäköisesti johtaisivat maailmaan, asiat muuttuivat enemmän tai vähemmän siitä, miten odotimme heitä.

Sanotaan, että nykytilanteesta huolimatta nykytilanteesta huolimatta pikkukulttuurin tuulettimet eivät ole juuri tämän palkintojaksoa.

Instagram julkaisi äskettäin julkaistun tiedot rankingissa parhaimmillaan Oscar-ehdokkailla alustalla, ja tulokset näyttävät poikkeuksellisesti erilaisilta kuin varsinainen Oscar-voittajien luettelo. Tulokset perustuivat viestien tai käyttäjänimen tiheyteen viestien, kommenttien ja tarinoiden välillä 23. tammikuuta 2018 (kun nimitykset ilmoitettiin) ja viime tiistaina 27.2.2018.

Paras kuvakilpailu oli jo pitkään ollut hämmentävä Kolme mainostaulua ulkopuolella Ebbing, Missouri, ja Guillermo del Toron hirviö romantiikkaa Vesi. Kuitenkin kummallakaan elokuvaa rikkoi kolme parasta, kun se tuli Instagram mainitsee. Mene ulos johti pakkausta, hieman yllättävää ottaen huomioon sekä kirjoittaja-ohjaaja Jordan Peelen että räjähdystahti Daniel Kaluuya (joka sijoittui Instagramissa nro 3 parhaan näyttelijäluokan mukaan).

Onnittelut @jordanpeelen Oscarillesi! (Muista myös silloin, kun annoit takaisin Out Out -laudan? Um, se oli melko hienoa.) #Vinniesbrooklyn #getout #jordanpeele #respect

Vinnie’s Pizzeria (@vinniesbrooklyn) jakama viesti

Seuraava ylöspäin on 80-luvun kirjoittanut sopeutuminen Soita minulle nimesi mukaan, joka oli kymmenen ehdokkaan alhaisin brutto. Indie-elokuvan piikki sosiaalisen median syy on todennäköisesti elokuvan nuoren Oscar-ehdokkaan tähden Timothée Chalamet (suosituin ehdokas Instagramissa). Voi, ja se ei todennäköisesti satuta sitä CMBYN‘S tukevaa lyijyä soittaa hurmaava (ja upea) Armie Hammer.

Mitä ikinä tapahtuu tänä iltana, haluan vain muistuttaa kaikkia, että Armie muutti paikkoja koskettamaan Timmyä sen jälkeen, kun James voitti Oscarin, ja se on kaikki mitä tarvitsen juuri nyt. Mutta sormet ristissä saamme enemmän. Se ei ole vielä ohi. #kansio

Jako, jonka ᴄᴍʙʏɴ & ᴄʜᴀʀᴍɪᴇ (@ironspiders) jakaa

Lyijyn näyttelijäryhmässä, Kolme mainostauluaFrances McDormand otti kotiin Oscar-kullan, mutta näyttelijä ei halunnut rikkoa kolme parasta hänen luokastaan ​​Instagramissa. Minä, Tonya tähti Margot Robbie oli top haku, jota seurasi 21-vuotias Oscar-ehdokas Meryl Streep (Posti) ja Golden Globen voittaja ja kolmesti Oscar-ehdokas Saoirse Ronan (Lady Bird).

Oscar Instagram
George Pimentel / Getty Images

RELATED: Mitä todella tapahtuu kylpyhuoneissa Oscarilla ja 16 hetkessä, joita et näe TV: ssä

Muut kategoriat, joiden luokitukset ovat toimittaneet Instagram, osoittavat vähemmän kovia eroja.

Paras näyttelijäluokassa voittaja Gary Oldman (Pimein tunti) on varauduttu edellä mainituista Breakout-tähdistä Chalamet ja Kaluuya.

Parasta tukea tukevaa pelaajaa, voittaja Sam Rockwell sijoittui ryhmän 2 sijalle, joka oli heittomerkki hänen alapuolella Kolme mainostaulua co-star Woody Harrelson ja yksi yllä Florida-projektiWillem Dafoe.

Parasta tukea näyttelijä, kaksi kertaa ehdolla Mary J. Blige (Mudbound) ilmestyi ylhäältä ja sen jälkeen Vesi muodotOctavia Spencer ja kategorian voittaja Allison Janney (Minä, Tonya).

Mary näytti AMAZINGilta viime yönä #Oscars suorittamalla “Mighty River”! �� ♥ ️! ️ • • # MaryJBlige #Queen #Fashion #Blonde #Diamonds #Oscars #theacademy #Awards #AnnualOscars #Live #Historia #bestsupportingactress #BestOriginalSong #OscarNominee #Singer #Actress

Jälkeen, jonka ��MaryJBligeFans�� (@maryslayblige) jakaa

Tällä kertaa Akatemialla oli sanomaansa, mutta parasta uskoa, että Margot Robbie palkitsee People’s Choice -palkinnot marraskuussa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map