Kuka äänestä Oscarille? Se on monimutkaista.

Kuten epäilemättä kuulit, Oscar on Hollywoodin suurin kunnia. Palkinnolla on valta herättää pitkäaikaisia ​​uraa, luoda uusia tulokkaita alan eliitin joukkoon ja siirtää C-listalle A-listalle hetkessä.

Mutta mikä tekee siitä Oscar-palkinnon niin arvokkaaksi? Kuka äänestää ehdokkaille ja lopulta kruunaa voittajan?

Oscar Voting Lead
Kevork Djansezian / Getty Kuvat

No, vastaus ei ole yksinkertainen. Nyt on yli 7 000 elokuvataiteen ja tieteen akatemian äänestäjää, joita kuvataan “elokuvateattereiksi, jotka työskentelevät teatterisesti julkaistujen elokuvien tuotannossa.” Nämä jäsenet jakautuvat 17 eri sivukonttoriin, jotka ylittävät jokaisen teollisuudesta – musiikista ja julkisista suhteista toimijoihin (ja 14 muuta yhtä tärkeää). Niille, jotka eivät sovi uraperäiseen haaraan, on olemassa kaksi lisäkategoriaa: “jäsenten suuret” ja “yhteistyökumppanit”. Voit tarkistaa kaikki viralliset Oscar-sivuston kelpoisuusvaatimukset.

Akatemiaan voi liittyä kaksi yhdyskäytävää. Jos olet ehdokas Oscar-palkinnoksi, pidät automaattisesti jäsenyydestä – jos ei, tarvitset kaksi Akatemian jäsentä asianmukaisesta sivuliikkeestä sponsoroimaan sinua. Päätös tekee lopulta Akatemian johtokunta – kutsuja lähetetään keväällä.

Hanki tarkka ulkonäkö parhaan punaisen maton muotia varten LESS. Tilaa InStyle nyt ja säästä suuria rajoitetun ajan palkintokauden aikana!

Nimitysten osalta tietyn haaraklubin jäsenet äänestävät alansa ehdokkaille (toimijat äänestävät ehdokkaita parhaalle näyttelijälle, johtajat ehdottavat ehdokkaita parhaalle johtajalle jne.). Merkittäviä poikkeuksia nimitysprosessiin ovat mm. Animated Feature Film, Documentary, Foreign Language Film ja Short Film, jotka voit tutustua Akatemian 35 sivun sääntökirjaan. Parhaan kuvan ehdokkaat ovat kuitenkin avoimet kaikille akatemian äänivalinnoille.

Kun ehdokkaat on valittu, jokainen Akatemian äänioikeutettu jäsen voi äänestää voittajaksi kustakin ryhmästä. Tulosten laskemisen jälkeen vain kaksi henkilöä (PricewaterhouseCoopersin kumppanit) tietävät voittajat, kunnes televisioitu paljastaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 32

map