Kuinka vetää pois kirkas ripsivärit ilman kuin sarjakuva

Jos kokemuksesi värikkäillä ripsiväreillä rajoitetaan Halloween, Coachella ja BFF: n bachelorette-viikonloppuihin Vegasissa, menetät vain sen, mikä voi olla helpoin tapa jazzata jokapäiväistä meikkiäsi.

Todellakin on vähän oppimiskäyrä. “Koska se on niin rohkea ulkoasu, kirkas ripsiväri voi osua tai kaipaa”, sanoo meikkitaiteilija Elisa Flowers. Mutta varustettuna seuraavilla luotettavilla vinkillä, meillä on yllään värikäs ripsiväri – muoti-eteenpäin – koko kesän ajan.

Osta ulkoasua (vasemmalta oikealle): Lancôme Grandiose Mascara Sapphiressa (32 dollaria; sephora.com). NYX Color Mascara on violetti ($ 8, ulta.com). Make Up For Ever Smoky Lash -malliväri ($ 23; sephora.com).

Pidä se yksinkertaisena
“Jos olet uusi värikkäitä ripsiväriä, harkitse, että loput makeupisi jäävät vähäisiksi”, Flowers sanoo. “Ei ole tarvetta käyttää kirkasta luomiväriä, jos käytät värikkäistä ripustusta.” Tietenkin se räätälöi meikkiäsi tapahtumaan, mutta yleensä kyse on tasapainosta.

RELATED: Onko sinulla vain hyvää huutoa? Tässä on miten korjata makeup
 
Layer It
“Pehmeämpi, päiväsaikainen ilme voidaan saavuttaa pyyhkäisemällä yksi kerros värikkäitä ripsiväriä yhdellä kerroksella mustaa ripsiväriä”, hän sanoo. Vaikutus on “hienovarainen vihje väri”, joka lisää hieman leikkisyyttä arkipäivän ilmeeseen. Kukat ovat Lancôme Grandiose Mascara Sapphiressa ($ 32, sephora.com), koska sinisellä on “yleisesti mairitteleva kirkastava vaikutus silmien valkoisiin.”

RELATED: Milloin minun pitäisi heittää pois minun meikki?
  
Käytä strategisesti
Katsottuna hieman iskeämpi, käytä useita kerroksia värikkäitä ripsivärejä – mutta vain ripsiasi kärjessä. Lopputulos? Kirkas, laaja-eyed look. Etkö ole varma, mikä väri on sinulle? Kukat haluavat käyttää sävyjä, jotka täydentävät silmien väri: Ajattele vihreää tai viininpunainen, jos sinulla on pähkinä- tai ruskeat silmät ja koru-sävyt, kuten violetti, vaaleammille silmille, kuten sininen tai harmaa.

KUVAT: TyylissäParas kauneus ostaa silmille

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map