Kuinka tehdä kotona hiusten väri näyttää Professional Salon Job

Kaikkialtaan tasainen väri, kookkaat kohokohdat tai vaalea, joka heiluttaa hieman liian lähelle kirkkaiden loppupäätä ovat yleensä kuolleet lahjoitukset, että jonkun uuden värisävy on DIY-työ, joka riittää pelotella jopa kaikkein kauneimpia hiusten harrastajaa pois apteekkikaupassa olevien boxed-väriaineiden käytävältä. Silti kiireisen aikataulun ja budjetin ympärillä tämän vuoden aikana retket salonkiin voivat olla harvoja ja kaukana toisistaan, ja monet meistä ovat kiusallisia ottamaan asiat omiin käsiinsä. Oikealla menetelmällä tämä kotikodin väri-laatikko voi antaa salonitason tuloksia ja Vidal Sassoonin maailmanlaajuinen suurlähettiläs Duffy, joka nähtiin ennen taitojansa työskentelyä Thomas Taitin London Fashion Week -näyttelyssä, jakoi asiantuntemuksensa siitä, miten hallita vaikutus.

RELATED: Käytä Pantone vuoden hiusväriä

Oletko koskaan miettinyt, ottaako tämä tuhkaharmaa kangasta tai ottaisitko kotiin hunajan blondiasetuksen? Ennen kuin käytät kauppaa, käytä silmänväriä ja ihon sävyä osoituksena siitä, millä tavoin sinun pitäisi mennä. “Blondien ollessa kyseessä, viileämpi tyyppi, jossa on vaaleanpunainen ihonväri ja siniset tai vihreät silmät näyttävät hyvältä tuhkaisten vaaleiden sävyjen kanssa”, Duffy sanoo. “Koska lämmin tyyppi kullanruskealla ihonväri ja ruskeat silmät näyttävät hyvältä kullanvärisellä karamellilla tai lämpimillä vaaleiden sävyillä.” Noudata samaa nyrkkisääntöä, kun etsit auburn- tai brunette-sävyjä, ja kun olet valinnut värin, nosta hiukan kevyempi vaihtoehto käsitellessäsi päätesi. “Yli 80% naisista, jotka värittävät hiuksensa kotona, soveltavat yhtä kaavaa koko päähänsä”, lisää Duffy. “Useimmat kampaajat käsittelevät hiusten juuria ja pituutta eri tavalla saadakseen värin, joka on sekoitettu ja täynnä rikkaita syvyyksiä ja ääniä.”

RELATED: Useimmat-Googled: Kuinka värin omat hiukset?

Koska juuret ovat uudentyyppisiä ja niitä ei ole koskaan värjäänyt aiemmin, niillä voi olla enemmän vaivaa väriaineen absorboimiseen kuin päistään, jotka ovat huokoisempia ja absorboivat väriä paljon nopeammin. Keskitä tummempi kaava juuren alueen ympärille, päällystä sitten keskipituudet ja pääty kevyempään sävyyn, jotta vältät sen paljastavan mustan ulkonäön. Duffy suosittelee myös sovelluksen aloittamista kruunun ympärillä, ja sitten työskentelet ympäri pääosaa leikkaamalla myötäpäivään. “Haluat lopettaa hiusten värin käytön niskan ja hiuslinjan ympärillä, koska nämä säikeet kehittyvät nopeammin”, hän neuvoo.

KUVAT: 11 Asiat tietää ennen omien hiusten värjäämistä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 + = 85

map