Kuinka pukeutua uuteen syksynastiaasi seuraavana kautena & oikealle

Olemme lyöneet 90 asteen päiviä ja muutamia lämpöaaltoja, joten on tarpeetonta sanoa, että jotkut meistä ovat juuri olleet kesällä. Jos etsit jotain, jolla pääsen sinuun loppukauden aikana, uuden syksyn bootie -kauppa voi olla vain pick-me-up, jota tarvitset.

Kun olet lisännyt uuden kantokahvan vaatekaappiisi, ei ole mitään aivan yhtä tyydyttävää kuin tuoreen parin ottaminen laatikosta ja asettamalla ne sivuun (ja kenties esillä) kaapistossasi. Mutta jos et voi odottaa käyttää niitä, kun temps ovat vielä lähellä kolminkertaisia ​​numeroita, voit yhdistää sää-sopiva asu, joka korostaa upouusi saappaat. Jatka vierittämistä nähdäksesi miten!

RELATED: Carolina Herrera ja Diane von Furstenberg yhdensuuntaisen pukeutumisen tehosta

Kuinka pukeutua uuteen syksynastiaan juuri nyt
Raikasta valkoista puseroa, jossa off-the-shoulder siluetti tuo ilmeen ulkonäköä ja kun parin kanssa denim rajat, your outfit huuda hello-breezy kesän tyyliin.

saapikkaat embed 1
Kohteliaisuus

Hanki Look: 3.1 Phillip Lim saappaat, 625 dollaria; nordstrom.com. Zara, 50 dollaria; zara.com. Rag & Bone, 165 dollaria; farfetch.com. Rebecca Minkoff, 345 dollaria; shopbop.com. Phyllis + Rosie korut, 125 dollaria; shopbop.com. Prada aurinkolasit, 325 dollaria; nordstrom.com.

RELATED: 3 tapaa luokitella Denim Shortsit

Kuinka käyttää uutta Bootiea varhaisessa syksyllä
Yksi parhaista osista varhain syksyllä on, että voit käyttää kenkiä ja sukkahousuja. Tasapainottaaksesi ulkonäköä, kokeile pitkähihainen minipuku ja lausunto tarvikkeet.

saapikkaat embed 2
Kohteliaisuus

Hanki Look: Tory Burch, 450 dollaria; shopbop.com. Topshop-mekko, 90 dollaria; topshop.com. Vince-kytkin, 295 dollaria; vince.com. Nixon-kello, 200 dollaria; nixon.com.

RELATED: Sandaalit kuluvat, kun pedikyyri on leikattu

Lisää Covetable Fall Booties

saapikkaat embed 3
Kohteliaisuus

1. Zara, 119 dollaria; zara.com. 2. Lulu’s, 41 dollaria; lulus.com. 3. Schutz, 265 dollaria; schutz.com. 4. Ash, 298 dollaria; shopbop.com. 5. Ranskan yhteys, 160 dollaria; frenchconnection.com. 6. Vince, 395 dollaria; shopbop.com.

Valokuvan inspiraatio ylhäältä: Boss, syksy 2015

KUVAT: 13 Laukut ja kenkäsäilytys jokaiselle kesätapahtumalle

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 9

map