Kuinka puhua pimeä, vaikka oletkin järkevä

TERVETULOA DR. JENN,

Haluan yrittää puhua likaisena, mutta olen ujo – ja olen huolissani siitä kaverista, jonka olen tavattoman nähnyt. Mistä aloitan? -Zippermouth

TERVETULOA ZIPPERMOUTH,

Et ole yksin likaisessa puhumme ahdistuksessa. Useimmat ihmiset, jotka eivät ole kokeillut sitä, pelkäävät pudota varpaansa, mutta luottavat minuun, vesi on fiiine.

Kolme yhteistä pelkoa, joita näen yhä uudestaan ​​ja uudestaan. Ensinnäkin “aion kummistaa kumppani”. Tämä on erityisen tavallista ihmisille, jotka ovat uudessa suhteessa ja jotka ovat olleet yhdessä monta vuotta, mutta ovat pitäneet suunsa suljettuna seksiä pitkin. Esittelyssä uusi kieli makuuhuoneessa voi olla hyvin hermostunut. Toiseksi: “Kumppani tulee näkemään minua eri tavalla.” Mitä jos hän ajattelee, että olen liian halpa? Entä jos hän ei kunnioita minua sen vuoksi, mitä sanon? Entä jos hän ajattelee olevan väärin käyttää näitä sanoja? Kolmanneksi, “Mitä jos saan kuljettaa pois ja ylitän linjan, jota en olisi pitänyt?” Tätä varten voit viitata episodiin Sinkkuelämää jossa Miranda jakaa likaisen puhuvan miehen. Aluksi hän on ujo ja hermostunut antamaan sen mennä, mutta kun hän aloittaa, hän huomaa avasi Pandoran laatikon ja ei koskaan nähnyt hänen hätää ystävänsä.

RELATED: 6 tapaa kokeilla Kinkier Sex

Siksi kannattaa siirtyä näiden pelkojen ohi: Lisää verbaalinen fyysinen seksuaalinen toiminta ja sinulla on voimakas, eroottinen yhdistelmä. Likainen puhetta luo parhaanlaisen jännityksen, joka yhdistää seksin fantasiaan ja ennakointiin. Se auttaa myös ilmaisemaan mitä haluat ja haluat sängyssä palvelemalla paitsi viettelyksi myös opetuksena.

Siksi se on usein laudoitettu seksikäs, ei-hankala ja häiritsevä tapa antaa ja vastaanottaa seksuaalista suostumusta. (Sinulla ei ole selkeämpää ilmaista haluaa, kuin katsomaan silmää ja sanomalla “#% & * me.”)

Tämä intiimi, yksityinen kieli voi olla lähde läheisyydestä, se voi auttaa sinua ottamaan yhteyttä seksuaaliseen toimistoosi, ja se voi olla aloittelija kurssi vallanpelissä.

Joten miten aloitat?

1. Selvästi kuvaile mitä teet

Jos olet täydellinen aloittelija, sinun on aloitettava pieni ja arvioitava, miltä tuntuu ja kumppanisi reagoi, varsinkin jos et ole koskaan puhunut aiemmin. Helppo tapa tehdä se? Yksinkertaisesti kuvaile mitä olet tekemässä tai haluta tekemään heidän kanssaan. Se on niin yksinkertaista kuin se kuulostaa, mutta tuntuu vähemmän kliinisiltä.

Tämä on epäonnistunut puhelintekniikka (kun kuvataan, mitä olet tekemässä, on avain), mutta se voi olla myös kuuma esitellä, kun olet jo toimessa IRL.

Jos olet liian hermostunut aloittaaksesi kasvotusten, testaa vedet tekstiviestillä. Hyppää sisään ja odota, että pistepistepiste. Se voi olla ahdistusta lisäävä osa. Ellei hän kirjoittaudu ja pysähtyy, tyyppejä ja sitten pimeä, palauttaa tarpeen “LOL jk” / “väärään tekstiin” / “ystäväni varasti puhelimeni”. Antakaa hänelle mahdollisuuden keksiä jotain yhtä tajuavaa kuin vastata.

Haluat ehkä aloittaa perustiedot “En voi odottaa nähdä sinua ja repäistä vaatteesi pois” ennen kuin työskentelet tietäsi väliin. “En voi odottaa! @ # $ Minun% ^ & *: ssa. “Älä kuitenkaan hypätä suoraan” Olet likainen pieni $ # @ !. Haluan sinun # $% ^ kaiken minun% $ # @. “Se on kumppaneille, jotka ovat aiemmin tajunnut heidän sanastoaan ja voivat olla liian suuria järkytyksestä järjestelmään, jos olet menossa uuteen alueeseen.

RELATED: 5 tapaa pitää seksin kuuma pitkäaikaisessa suhteessa

2. VALMISTEIDEN VALMISTELU

Kun olet aloittanut kortin, voit alkaa käyttää sitä henkilökohtaisesti ja säännöllisemmin. Koska olet uusi tälle, suunnittele muutamia lauseita, joita voit käsitellä etukäteen. Kirjoita ne puhelimen muistiinpanoihin, jotta voit viitata niihin, jos olet kiinnostunut kielestä. Todella. Toimi näin.

Puhuminen likainen on oppinut taito. Jos olet epävarma, palaa takaisin yllä olevaan kohtaan: kuvaile mitä teet, mitä haluat tehdä kumppanillesi, mitä hän tekee sinulle tai mitä haluat tehdä itsellesi. Tarvitsetko komentosarjan? Tarkista kirja 131 Dirty Talk -esimerkkejä.

3. Työskennellä RAUNCHINESS TOTEM POLE

Yleisesti ottaen haluan miettiä sukupuolen sanoja, joita käytämme eräänä neljästä luokasta: romanttiset termit (esim. Rakkauden tekeminen), kliiniset termit (esim. “Seksi”, “seksuaalisen kanssakäymisen”), slangin termit (esim. “tee se”) ja räikeä termejä (esim. “f-cking”). Jos olet uusi likaista keskustelua, voit aloittaa vähempien sanojen avulla ennen kuin etene enemmän graafisiin. Joskus ihmiset ajattelevat, että heidän on mentävä kokonaan menestymään likaisissa puheissa, mutta likaiset keskustelut ovat jatkumoa ja kaikenlainen mautonta työtä.

Jos olet ujo, aloita kertomalla uusi bae, mitä toivon tehdä hänen kanssaan tänä iltana käyttäen romanttista tai kliinistä termiä. Kun olet saanut itseluottamustasi, herättele raivoisuutesi, kunnes tuntuu, että olet osunut suloiseen paikkaan. Useimmilla ihmisillä on rakeisuusraja, kun likaiset puheet pysähtyvät kuumilta ja alkaa tuntea epämukavuutta ja kestää vähän kokeiluja selvittääksesi, missä sinun ja kumppaninne on.

4. LUE EROTIA NOVELS yhdessä testaamaan vedet

Puhuminen kirjoista, toinen tapa ottaa seksuaalinen keskustelu kumppanin kanssa on lukemalla eroottisia romaaneja yhdessä. Suosittelen aina kokoelma lyhyitä fantasia-tarinoita, kuten Nancyin perjantaina Kielletyt kukat: Lisää naisten seksuaalisia fantasioita. Tämäntyyppisten kirjojen lukeminen yhdessä voi auttaa sinua sekä oppimaan, mikä kääntyy molempien puoleen ja mikä vain tekee sinusta LOL. Se on myös keino pistää pieni huumori koko kokeiluun, joka voi poistaa paineen.

VIDEO: Uusi pariilmoitus? “Flirtatious” Nick Jonas ja Priyanka Chopra ovat “hanging out koko ajan”, sanoo lähde

5. ROLE PLAY

Roolileikki voi olla hauska tapa olla ottamatta täysin vastuuta valitsemastasi sanoista, koska “hahmo” poimii niitä. Jos joku teistä julistaa vankityrmän päällikkönä, saatat tuntea itsellesi vapaamman käyttää sanoja, joita et ehkä muutoin pysty. Loppujen lopuksi sinä oli pysyä luonteeltaan! Roolipeli usein vapauttaa meidät menemään mukavuusvyöhykkeemme ulkopuolelle ja kokeilemaan asioita, joita emme halua ilman kärkeä. Jos se toimii, voit aina asettaa merkin uudelleen tulevaisuudessa. Jos näin ei ole, voit vetää sen eläkkeelle ja estää roolin uudelleen.

6. Määritä, mikä on OK ja mitä EI

Seksuaaliset fantasetit eivät aina ole poliittisesti oikeita, ja sana, joka voi olla loukkaavaa päivittäisessä elämässä, voi olla todella kuuma sängyssä. Mutta hiekassa ei ole vakioa; jokainen pari tarvitsee itse piirtää. Kun tiedät, että olet molemmat aluksella jotain likaista puhetta, suosittelen istua alas ja käydä läpi kehon osia ja seksuaalista toimintaa ja kysy toisilta, mitkä sanat ja lauseet ovat erityisen jännittäviä tai täydellisiä. Se voi tuntua hankalaa keskustella aluksi, mutta voit muuttaa sen likaiseksi puhua esipalkinnoksi (“Tiedät minkä sanan I Todella kuten silloin, kun sanot sen? “) tai tee siitä nopea, Band Aid rip-off tilanne (” P.S. Älä koskaan soita minulle ^ &% $, joka on pois päältä. “) Tarvitsetko listan? Tarkastele seksuaalista inventaariota kirjassani Suhde Kiinnitys.

Kokeile näitä vinkkejä ja ennen kuin tiedät sen, sinä taitat uuden kielen kielen.

Hump ​​Day, palkittu psykoterapeutti ja tv-isäntä Dr. Jenn Mann vastaa seksikkäimpiin kysymyksiisi – jakamattomat ja suodattamattomat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map