Kuinka pestä ihani: Halle Berry

Halle Berryn säteilevän ihon salaisuus? Yhdenmukaisuus, paljon rakkautta ja pieni apu hänen DIY-kasvopussistaan. “Minun rutiini hoidettaessa ihoni on aina sama. Käytän puhdistusaineita, väriaineita, kosteutetaan ja käytetään silmänympärysvoidetta”, kertoo InStyle.com. “Pidän myös kasvoista Red Carpet Facialilta ($ 145, kinaraspa.com) omistaa tehdä minun Red Carpet Facial kerran viikossa. “Kolmivaiheinen järjestelmä sisältää kuori, hydratoiva neutralointiaine ja happea naamio, joka vahvistaa ihoa ja minimoi ulkonäkö huokosia. Älä heitä pois sana” kuori “- vaikka kaava käyttää sekä maitohappobakteereja että omenahappoja, duo antaa iholle vain lempeän kuorinnan, joten et pääse Samantha Jonesin kemikaalikuoren tilaan. Sinkkuelämää.

RELATED: Olemme yrittäneet sitä: Cindy Crawford’s Cleanse

“Kun hoidat ihoa, sinulla on mukava, kaunis paletti, joka tekee meikkiä”, Berry sanoo. “Mielestäni meikki jatkuu paremmin, kestää kauemmin ja kuluu paremmin. Voit päästä eroon päällisestä vähemmän, kun sinulla on hyvä paletti.” Normaalin rutiininsa lisäksi tähti myös maistaa kasvonsa ruusupuikolla ennen meikkiä, ja jos hän on paljain kasvot, hän varastaa pullon autonsa puoliväliin spritsiin. Hän lisää: “Olen jatkuvasti muuttumassa, muuttumassa ja ikääntyessä, ja haluan pitää kiinni siitä, mikä toimii minulle ja iholle nyt.”

KUVAT: Katso Halle Berryn Transformation

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − = 92

map