Kuinka Perfect Hollywoodin Top-Knot Trend on muutamassa minuutissa

Niin paljon kuin me rakastimme sukka pullaa, meidän päivämme ryöstää donitsi luoda täydellisen muotoinen chignon saattaa olla päättynyt ansiosta tämän kesän helpompaa vaihtoehtoa – ylhää solmu. Yksinkertainen tyyli antaa meille mahdollisuuden pyyhkiä pesemättömät hiukset ja pään ulos ovesta hetkessä, kun mikään ei ole viisaampaa. Selaa suosikki muunnelmia löytääksesi sinulle sopivan ulkoasun.

Tousled Top Knot

Sukka Bun Alternatives - Embed 2
Getty Images; Kohteliaisuus

Zendayan ulkonäkö on rento täydellisyys. Suihkuta märkiä tai kuivia hiuksia muotoilutuotteella, kuten Herbal Essences Tousle Me Softly Spray -geeliä ($ 4, walgreens.com) pehmeiden ja löyhäksi aaltojen luomiseksi. Vedä koukkuja kynttilänjalkaan, sitten löysää hiuksia tukijalan ympärillä ja kiinnitä ne nappuloilla.

Tiukka päällinen

Sukka Bun Alternatives - Embed 3
Getty Images; Kohteliaisuus

Jos haluat tyylikkään ulkonäön, joka on ihanteellinen pitempään hiuksiin, valitse Jennifer Lopezin tiukka ylhäällä oleva solmu. Liukas hiukset hiukset suosikki geeli, muodostaa ponnahtaa päätä pään kanssa elastinen, ja sitten kääri hiukset tiukasti pyöreä liike. Kiinnitä hiusnauha tai bobby-nastat. Pitkäkestoisen vaikutuksen aikaansaamiseksi sumu hiuslakalla kuten Big Sexy Hair Spray ja Stay Intense Hold (18 dollaria, sexyhair.com).

RELATED: 10 tapaa päivittää pulla

Punottu Top Knot

Sukka Bun Alternatives - Embed 4
Getty Images; Kohteliaisuus

Kokeile tätä helppohoitoa Gigi Hadidin punottu top knot. Aloita muodostaminen korkealle lonkkalevylle ja pureskele se löyhäksi punokseksi. Kierrä punos ponialustan ympärille ja kiinnitä bobby-nastat. Tame flyaways on hiusraja käyttäen geeliä kuin Aussie Aussome Volume ($ 4, drugstore.com).

Top Knot with Waves

Sukka Bun Alternatives - Embed 5
Getty Images; Kohteliaisuus

Puoli-up, puolivälissä “tehdä se on täydellinen kelat, kuten Kate Mara tai pidempi hiukset, alkaa luomalla Beachy, laaja aaltoja käyttäen suola spray. Pidämme Sun Bum Beach Formula Sea Spray (15 dollaria, ulta.com). Irrota yläosa ja vedä se takaisin ponnahdusliikkeeseen pään päällä tai sen takana. Kierrä pieni pulla. voilà!

Top Knot with Bangs

Sukka Bun Alternatives - Embed 1
Getty Images; Kohteliaisuus

Bangsin ei tarvitse estää sinua ylittämästä ylhäältä solmua. Kokeile näyttää tältä Emma Robertsilta. Ensinnäkin käytä kevyeen tuotteeseen, kuten Living Proof No Frizz Styling Cream -tuotetta ($ 26, ulta.com), ja valitse sitten haluamasi värilangat, punottu tai tiukka yläosuus ja tyyli vastaavasti.

RELATED Video: Olen Obsessed: Oribe Hairspray

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − = 79

map