Kuinka on mahdollista Lilly Pulitzer JUST käynnisti uimapuvut?

Lilly Pulitzer Swim - Lead
Kohteliaisuus

Alexis Bennett

15. helmikuuta 2018 klo 12.45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kuinka on mahdollista, että Lilly Pulitzer uimapuvut eivät ole koskaan olleet olemassa? Brändi on epitome kesän suosikki kaltaisten värikäs tyynyt ja leikkisä mekot tunnistettavissa, rohkeita tulosteita. Se, että Lillyn kultti ei ole vaatinut “Crash the Bash” bikiniä tai “Shady Lady” -muotoa, on epäilemättä sekava.

Onneksi kuitenkin 15. helmikuuta Lilly Pulitzer virallisesti pudotti ensimmäisen uimapukkakokoelman. Harkitse sitä myöhään Ystävänpäivä läsnä, joka oli hyvin syytä odottaa.

Kokoelma on juuri sitä mitä odottaa: sekoitus yksiosista ja bikinikuvioista, jotka on koristeltu abstraktin palmupuun tulosteisiin. Kappaleissa on irrotettavat kupit ja säädettävät hihnat, joten voit saada sen täydellisen istuvuuden. Ja vieläkin paremmin, hinnat eivät ole hulluja. Voit tarttua bikinitaskuun niinkin alhaiseksi kuin $ 68 tai yksi värikkäistä kappaleista 148 dollaria.

VIDEO: Emme koskaan unohda Lilly Pulitzerin Epic Target Collabia

Nauti Lilly Pulitzerin uimapukujohdosta ja käy verkkosivuilla lisää.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − = 83

map