Kuinka monta oskaria Titanicilla on?

Kun 2018-palkinnot lähestyvät, meitä kiusataan katsomaan takaisin palkintojen vuodenaikoina järjestettävien seremonioiden aikana. Syvä Dive Oscar-historiaan olisi epätäydellinen ilman vierailua jossakin aikojen eniten viitatuista elokuvista: titaanimainen.

Romanttinen draama, joka muokkasi sukupolven ei tehnytVain todistaa itsensä box office mestari, kun se avasi yli 20 vuotta sitten, se oli myös bona fide palkinnot magneetti.

Golden Globes -puhdistuksen jälkeen 1997-klassikko sai 14 Oscar-ehdokkuutta vuoden 1998 Academy Awards -palkinnolla. Itse asiassa Titanicin Oscar-testi sitoi ennätyksen useimmille ehdokkaille rinnalla Kaikki Eve (1950) ja Ben-Hur (1959), samoin kuin La La Land vuonna 2016.

14-vuotiaasta James Cameronin aikakaudelta voitti upeat 11 Oscar-palkinnot, mukaan lukien Best Picture -kuvan kunnia. Se sitoi ennätyksen suurimman osan voitoista Ben-Hur (1959) ja vuonna 2003 Ritarien Herra: Kuninkaan paluu otti myös kotiin saman määrän palkintoja.

Vaikka se voi tuntua lähes jokaisesta luokasta sisältää titaanimainen ehdokkuutta, elokuvan miesjohdon, Leonardo DiCaprio, ei ehditty hänen esityksensä. Tämä ei kuitenkaan ollut alku (eikä loppu) näyttelijän kanssa Akatemiasta. Hänet nimitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1994 hänen tukevasta roolistaan Mikä syö Gilbert Grapea, ja vuosina hänet saivat neljä uutta ehdokkuutta, ja lopulta hänen osuutensa vuonna 2016 Kuolleista noussut.

titaanimainen Oscars
Paramount Kuvat

Parhaan kuvan lisäksi, titaanimainen (James Cameron), Paras musiikkipuu, Paras musiikki – laulu, Paras elokuva, Paras elokuvaeditointi, Paras visuaalinen tehoste, Paras tuotesuunnittelu, Paras pukusuunnittelu, Paras äänentoisto ja paras äänentoisto.

Kolme luokkaa, joissa elokuva oli ehdolla, mutta ei saanut kotiin palkinnon olivat Best Actress (Kate Winslet), paras tukeva näyttelijä (Gloria Stuart) ja Best Makeup.

Vaikka se ei ole yhtä jännittynyt kuin DiCaprion matka Oscar-kultaan, se olisi myös useita vuosia ennen kuin Winslet sai Best Actress -palkinnon. Kaksi vuotta sitten titaanimainen, Kate nimitettiin hänen esiintymisensä puolesta Järki ja tunteet (1996). Jälkeen titaanimainen, Britannian näyttelijä on nimitetty Iris (2002), Ikuisen auringonpaisteen Spotless Mind (2004), ja Pikkulapsi (2007), ennen kuin hän lopulta voitti Oscarin hänen esiintymisensä puolesta Lukija (2009). Winslet sai toisen ehdokkuuden vuonna 2016 Steve Jobs.

SAMANKALTAISET Katsoin titaanimainen ensimmäistä kertaa vuonna 2017, ja se oli kauhistuttava

Cameron, joka voitti kolme Oscarille titaanimainen (hän jakoi parhaan kuvan palkinnot ja parhaan elokuvan editointi), nimitettiin myöhemmin samojen kolmen kategorian mukaan vuoden 2010 ulottuvuudella-uhmaa avatar. Vaikka elokuva oli ehdolla yhdeksälle Oscarille ja otti kotiin kolme, Cameronin luokat eivät olleet voittajia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − = 43

map