Kuinka Mindy Kaling kätkee raskautensa Mindy-projektin viimeisen kauden aikana

Mindy Kaling käärii kuvaamaan Hulu-sarjansa Mindy-projekti ennen kuin hän paljastaa, että hän odottaa vauvaa, mutta se ei tarkoita sitä, että hän ei työskennellyt hankkeen ollessa raskaana raskaana. Itse asiassa hän piileskeli vauvan kuoppia koko viimeisen kauden show, Kaling vahvisti sarjassa nostalgisia Tweets ennen sarjan finaaliin.

“Ammusin koko viime kauden raskaana ja [Salvador Perez] kätkenyt sen niin hyvin! Kuten myös Michael Spiller ja kuvataiteilija Marco Fargnoli “, hän kirjoitti Twitterissä. “Finaali olin melkein 7 kuukautta ja se oli lämpöaalto. Katso, voitteko kertoa … “

 Mindy Project - Bump - LEAD
Jordin Althaus / Hulu

Näyttelijä, joka on nyt “mega preg” ensimmäisen lapsensa kanssa, myös kirjoitti nostalgista viestiä sarjansa kunniaksi. “Kuusi vuotta sitten luin esityksen nimeltä [Mindy-projekti] ja sai olla johtoasema. Ei sassy-ystävä tai nörtti vaimo. Se muutti täysin elämäni “, hän kirjoitti.

 Mindy Project - Bump - 1
Jordin Althaus / Hulu

RELATED: 15 Times Mindy Lahiri kertoi mitä ajattelimme

“117 jaksoa myöhemmin, se päättyy, omilla ehdoilla. Se on niin harvinaista, ja haluan vain sanoa, kuinka kiitollinen olen. Rakkaus ikuisesti, MK. “

 Mindy Project - Bump - 2
Jordin Althaus / Hulu

Viritä katsomaan sarjan finaalia Mindy-projekti Tiistaina Hulussa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map