Kuinka Malia Obama vietti 1800-vuotisen syntymänsä?

tk
ANDREAS SOLARO / AFP / Getty

Kuinka vanha ensimmäinen tytär viettää syntymäpäivänsä? Eläköön se Hamptoniin, tietenkin!

Malia Obama kääntyi 19 heinäkuun 4. päivänä – kyllä, Internet on pakkomielle se, että hän syntyi itsenäisyyspäivänä – ja nyt yksityiskohdat siitä, kuinka hän vietti suuren päivän, on paljastettu. Viime viikonloppuna hän tapasi yhdessä Hamptonin ystävien kanssa matalan avainjuhlien kanssa. Entisen presidentti Barack Obaman tytär tapasi yhdessä hänen kanssaan Montaukissa sijaitsevan Surf Lodgein kanssa, jossa ryhmä suostui syntymäpäiväleipiin ja tansseli yötä.

Sivu Six: n mukaan ryhmässä oli kynttilän peitossa oleva brownie-jälkiruoka, joka merkitsi Malian 19. vuoden elämästä ja sitten kaikki osuivat tanssilattialle.

“He tanssivat ja pitivät haluavansa saada musiikin ylös,” todistaja kertoi lähteelle. “Se oli hullua, kuinka normaalia ja maanläheistä hän näytti, ihmiset pitivät salaista palvelua siellä, mutta he olivat hyvin huomaamattomia, en usko, että ihmiset jopa ymmärtäisivät, että Malia oli siellä.”

Todellakin, voimmeko rakastaa häntä enää?

RELATED: Se on Malian Obaman 19. syntymäpäivä! Katso hänen tyylinsä muuntaminen vuosien varrella

Välillä hänen aikansa Hamptonsissa ja Obaman perheen vacai Balilla Malia on varmasti upea kesä ja syksyllä hän on menossa Harvardiin!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 79 = 82

map