Kuinka luoda terveellisempi aamiainen rutiinia

Aamiainen on tärkein päivittäinen ateria, kuten he sanovat, mutta jostain syystä jatkamme tyytyä yhden banaanin tai turmeltuneiden kourallinen granolaa ennen kuin päästään pois töistä. Nämä pahoja aterioita aiheuttavat keskellä aamun nälänkipuja ja energian puutetta, minkä vuoksi on vaikea keskittyä mihinkään ennen lounasaikaan. Joten, kun kirjoitimme muutamia viikkoja sitten vuoden 2016 päätöslauselmamme, lupasimme itsellemme, että olimme vihdoin aamiaisia oikea

Ensimmäinen vaihe: löytää resepti. Toki voit viettää arvokkaat iltatunnitsi ruumiillisten blogien ja keittokirjojen avulla – tai voit ladata BigOven (ilmainen iTunesissa ja Google Playssa), app, joka toimii kuin resepti Rolodex. Sen lisäksi, että yli 350 000 (!) Reseptiä, sovellus toimii myös päivittäistavarakaupan ja valikon suunnittelija. Sen “haku” -toiminnossa voit valita kurssin: valitse “aamiainen” ja jos haluat, määritä, mitä ainesosia sisällyttää tai sulje pois (tämä on erinomainen, jos sinulla ei ole aikaa mennä päivittäiseen ruokaan tallentaa ja tarvitsee työskennellä mitä on käsillä). Käyttäjillä on myös mahdollisuus lisätä omia reseptejä tai leikata ne verkosta. Aika hyvästellä on-the-fly aamiaista.

RELATED: Aterioi suunnitelma sydämesi kanssa Yummly

Iso Oven App
Kohteliaisuus
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 1 = 8

map