Nyt palkintokausi on päättynyt, on aika odottaa hämmästyttävää lopputulosta: Oscars. Mutta kuinka kauan sinun on odotettava?

Elokuvan harrastajia, olette onnea – koska päivä on viimeinkin meidän päällämme. 90. vuotuinen Akatemian palkinto järjestetään sunnuntaina 4. maaliskuuta ja Jimmy Kimmel jälleen järjestää juhlat. “Oscarien järjestäminen oli urani kohokohta”, Kimmel sanoi viime vuoden seremoniaan viitaten. “Jos luulet, että olemme ränsistyneet loppuun [vuonna 2017], odota, kunnes näet mitä olemme suunnitelleet 90-vuotisjuhlanäytökselle.”

Kun are the Oscars
Getty Images

Kimmel on tietenkin hauskaa hetki, jolloin La La Land ilmoitettiin virheellisesti parhaan kuvan voittajan sijasta Kuutamo.

Jos aiot virittää näyttelyä nähdäksesi, mitä tapahtuu tällä kertaa, varmista, että katsomme pääeseremonia klo 8 alkaen. ET ABC: ssä. Punainen matto alkaa ABC klo 6.30. ET ja E! myös ilmaa omaa Aseta Red Carpet näytä samana iltana. Jos et ole television läheisyydessä, älä pelkää, koska voit näyttää ohjelman verkossa (verkko-operaattorin sisäänkirjautumisen yhteydessä).

Koska se on live-esitys, kuinka kauan Oscar-ilmalla on taipumus muuttua vuosittain. Aiemmin Oscar-näyttelyt ovat kelloissa noin kolme tuntia ja 15 minuuttia, vaikka se vaihtelee. Viime vuoden näyttely oli kolme tuntia ja 16 minuuttia, kun taas pisin show vuonna 2002 oli neljä tuntia ja kaksikymmentä minuuttia.

Merkitse kalenterisi nyt hyötyäsi myöhemmin.