Kuinka kasvattaa juuret ulos armosta

Jatkuva hiusväri voi olla uuvuttava, mutta kiitos sellaisten tähtien, kuten Rihanna, Kylie Jenner ja Gigi Hadid, sinun ei tarvitse tuntea syyllisyytesi viivyttelemään seuraavan tapaamisenne. Vaikka näkyvä uudelleenkasvu pidetään yleensä faux pas, nämä julkkikset osoittautua kasvaa juuret voivat todella näyttää hyvältä.

Jos olet valmis omaksumaan luonnollisen värinsä, hiusväri-guru Rita Hazan, joka laskee Beyoncea yhdeksi hänen tähtihyökkäyksistään, on muutamia temppuja, jotta kasvatusvaihe olisi mahdollisimman graceful. Hänen ensimmäinen ehdotuksensa on erittäin yksinkertainen: Vaihda osaasi. Hänen mukaansa muuttaminen suuntiin ja oman osaamisensa tekeminen tekevät kasvaneista juurista vähemmän vakavia. Olemme myös havainneet, että valitsemalla punottu hairstyles tai laaja blowout voi naamioida tahattomasti ombré.

KUVAT: Hottest Fall Hair Colors kokeilla nyt

Toinen helppo tapa piilottaa, että olet ohittamassa kuukausittaiset päihdyttimet (pois päältä pudottamalla) on juuren peitevoide. Pro: n luotettava spray-versio ($ 25, sephora.com) on saatavana viidessä sävyssä ja pysyy viereisenä seuraavaan shampoonasi. “Se on valmistettu luonnollisista pigmentteistä ja siinä on hiukan hartsia kiinni hiuksiin”, Hazan kertoo Tyylissä. “Sinä pidät sitä 8-10 tuumaa hiuksilta ja sumu sitä edestakaisin, ja se kattaa harmaat tai kasvaa”. Jauhemaisen kaavan, kuten Madisonin Reed Root Touch Up ($ 30, madison-reed.com), tekee tempun, kun olet myös kiire.

Hiusten terveydentilan ylläpitäminen on tärkeää myös kasvattaessa väriä, varsinkin jos pese hiuksesi joka päivä, Hazan lisää. “Ehdotan, että minulla on Weekly Remedy (42 dollaria, ulta.com) hoitokäsittelyä kerran tai kahdesti viikossa”, hän sanoo. “Se lisää kosteutta takaisin hiuksiin, ja auttaa sitä vahvistamaan, terveellisempää ja shinier.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map