Kuinka hiljaiset levyt ovat uudestaan ​​pelaamassa, yhdet kuulokkeet kerrallaan

Se on 8.30 sunnuntai-iltana Midtown Manhattanilla ja kun taas muualla kaupungissa kääritään, 100 harrastajat vain saavat osapuolten alkamaan – mutta he eivät tuskin saa ääntä. Vasemmalle, joukko ihmisiä, joissa on kuulokkeet, jotka loistavat loisteputki viheriöitä, vihastuvat hurinaa samalla kun kuuntelee kuoroa Clean Banditin “Rather Be”. Suoraan eteenpäin huomattavasti pienempi ympyrä kirkkailla punaisilla kuulokkeilla koukussa James Brownin “Papa’s Got Brand Bag” -koukkuun. Ja kaikkialla, unmissable sininen meri tekee Dougie Cali Swag Districtin smash-hit “Teach Me Kuinka Dougie. “Kolme minuuttia myöhemmin kappaleet ovat muuttuneet, kiitos kolmesta DJ: stä, jotka ovat miehittämässä kolmea erillistä kappaletta, ja niin on myös värejä.

Olen tietysti rauhallisella puolueella. Juhlista, hiljainen juhla tai “hiljainen disko”, kun he ovat tulleet tunnetuksi, on surrealistinen sosiaalinen kokemus, jossa ihmiset tanssivat musiikkia hajautettujen langattomien kuulokkeiden kautta. Yhden yhtenäisen kaiutinjärjestelmän sijaan kolmea eri laulua lähetetään samanaikaisesti kuhunkin vastaanottimeen. Osallistujat voivat halutessaan kuunnella yhden kanavan tai vaihtaa kolmen aseman välillä. “Ihmiset hallitsevat DJ: ää”, kertoo Quiet Eventsin perustaja ja toimitusjohtaja William Petz, New Yorkin puolueen laitteiden vuokrauspalvelu ja tapahtumanhallintayhtiö. “Sinun ei tarvitse etsiä ystäviä, jotka pitävät yhtä tiettyä lajityyppiä. Sinulla on mahdollisuus kuunnella kaikkia eri musiikkityyppejä samassa osapuolessa. “

LIITTYVÄT: 4 Life Lessons Me opittiin cocktaileja Icona Pop

Hiljainen Clubbing
Travis W Keyes

Hiljaisten tapahtumien viikoittainen sisäpiha Queensissä, N.Y: ssa.

Vaikka hiljaiset levyt ovat olleet lähes 20 vuoden ajan, viime kuukausina on ollut huomattavaa kasvua suosioon. Konsepti on alkanut ekoaktivistit 90-luvun alussa pyrkiessä minimoimaan melusaaste ja tuli laajalti tunnettu vuonna 2005, kun se otettiin käyttöön Bonnaroo Music Festival. Pitkälle ajanjaksolle osapuolet siirrettiin maanalaisten varasto-osapuolten ja ulkoilman tapahtumiin maaseutualueilla. Nyt useimmat suuret musiikkifestivaalit, kuten Coachella, Bonnaroo ja Governors Ball, ovat nimenneet hiljaisia ​​disco-vaiheita, ja siellä on kourallinen yrityksiä, kuten hiljaisia ​​tapahtumia, jotka tuottavat kokemuksia yleisemmille yleisöille.

Hiljaisella näkökulmalla on varmasti sen edut. Yksi juhlijoista ei vain hallitse laulua – he ohjaavat äänenvoimakkuutta, jotta he voivat välttää epämiellyttävän korva-vahingon, joka tulee pitkän juhla-iltana. Heidän ei myöskään tarvitse huolehtia menettämästä ääntään huutamasta toista henkilöä yritettäessä kuulla. Hiljaisella puolueella, jos haluat keskustelun, voit ottaa kuulokkeet pois ja keskustella. “Se on hetkellinen jäänmurtaja”, lisää Petz. “Jos näet jonkun, joka kuuntelee kappaleen, jota kuuntelet, voit aloittaa vuoropuhelun.” Ja on olemassa suuri vuorovaikutus: Hiljaisissa tapahtumissa järjestetään kolme tai neljä tapahtumaa viikossa ja lisäksi viidestä kymmeneen josta ne tarjoavat vuokralaitteita. Jotkut palvelevat jopa 2000 henkilöä.

RELATED: Jordin Sparks keskustelee Inspiraation, Life Advice ja More in Tyylissä jutella

Hiljainen Clubbing
Kohteliaisuus

Hiljaisten tapahtumien kuulokkeet. Jokainen väri merkitsee toista kappaletta.

Joten, kuka yleensä osallistuu hiljaiseen diskoon? Hiljaisten tapahtumien tilastojen mukaan niiden kohdemarkkinat ovat 25-37-vuotiaita nuoria ammattilaisia. Jotkut suuren formaatin julkiset tapahtumat kattavat kuitenkin laajemman ikärajan. Sunnuntai-iltana tapaaminen oli kaksikymmentä vuotta, pariskuntia ja jopa perheitä. Michelle Debuccio, Texasissa vierailevana kaupunkina, tanssivat tyttärensä kolmen teini-ikäisen lapsen kanssa. Long Islandin insinööri Moshe Hamaoui osallistui toiseen hiljaiseen tapahtumaansa kahden viikon aikana ja huomasi sen hyödyt. “Sinä voit valita oman musiikin, ja siellä on enemmän tilaa liikkua”, hän sanoo. “Lisää tilaa, sinulla on taipumus tanssia enemmän hullua ja hauskaa.”

“Se on” kaikille “tanssiryhmä, sanoo Castel Valere-Couturier, Sound Offin perustaja, toinen New Yorkissa toimiva hiljainen tapahtumayhtiö. “Useimmiten ihmiset erottavat heidän musiikilliset maistuessaan, kun he menevät ulos. Voimme tuoda ne kaikki yhteen antamalla heille mahdollisuuden valita kappaleensa suoraan kuulokkeistaan. “Vain kaksi viikkoa sitten DJ, malli ja kunto-yrittäjä Hannah Bronfman valvoivat ensimmäistä hiljaista levyäänsä StyleWatch ja Revolve-juhli, joka juhlistaa kuukausittaisen lehden satoja muotinäyttelyä High Line -yhtiössä N.Y.C. “Minun täytyy olla hyper-tietoinen musiikista ja siirtymistä”, hän sanoo. “En ole ennen ollut hiljaisen levyn kummallakin puolella, joten se on varmasti uusi kokemus, mutta hauska.” Koko sen keston ajan, jos kukaan ei kuulunut kuulokkeita tietylle kappaleelle, Bronfman tiesi pudoten se sen soittolistalta.

Hiljainen Clubbing
Kohteliaisuus

Äänetön disco-hää isännöi Sound Off.

Musiikkivalikoima hiljaisissa diskotteissa vaihtelee 80-luvun uuden aallon ja 40: n suurimman osuman välillä, ja asetus on muuttunut yhtä monipuoliseksi. Ihmiset ovat vuokranneet laitteita häät, baari ja bat mitzvahs, syntymäpäivät, ulkona elokuvia-jopa konferensseja Yhdistyneissä Kansakunnissa, jossa jokainen kanava on eri kieli. Sound Off on edelläkävijä kuuntelukoneteknologiansa käyttämisessä erityisiin kunto- ja kokemuksellisiin markkinointitapahtumiin. Sosiaalisen median ilmestymisen myötä yhä useammat ihmiset otetaan mukaan kokemukseen. “Kuriosuus puhelimen toisella puolella on sama kuin kaikille yleisölle, jolla ei ole kuulokkeita”, sanoo Valere-Couturier. “He haluavat tietää, kuinka he voivat päästä hauskanpitoon.” Petz lisää: “Se on erilainen, ainutlaatuinen ja hieman fadish, mutta sinä ymmärrät, että se on paras puolue, johon olet koskaan ollut.”

KUVAT: Song I Have on Repeat: “Kallistunut” Christine ja Queens

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 17 = 27

map