Kuinka hallita Aqua Eye

Fendin täsmällisistä siivekkeistä linjoilla honoriin rohkeisiin avaruustason varjoihin Elie Saabin kaksiväriseen kansiin, tämä sävy auttoi määrittelemään suuren kevätmakeyppisen hetken. Mutta jos viikonloppuissuunnitelmissasi ei ole laskutaulua, meikkitaiteilija Pat McGrath suosittelee yhdistelemään jäinen sävy toisella viileällä sävyllä lisäämällä syvyyttä ja tekemään sen mukavammaksi.

“Jos olet oikeudenmukainen, kokeile kevyempää akvamariini-linjaa, jossa on violetti-pohjainen sininen varjo”, McGrath sanoo. Tummempiin ihon sävyihin hän ehdottaa akvamariinia, joka on sekoitettu vihreän ja vihreän kanssa. Hölynpitävä tapa rockin pelaamiseen? Kokeile CoverGirl’s Queen-kokoelmia 1-Kit Shadow in Peacock ($ 4 covergirl.com).RELATED: Master Elsa’s Purple Smoky Eye, e.l.f: n Elsa Beauty Collection

031815-aqua-eye-opetusohjelma-2.gif
Sarah Balch InStyle.comille

Saat lisää tapoja pistää väriä elämääsi kohtaan InStyle.com/color ja poimi TyylissäHuhtikuun numero, saatavilla lehtikioskeihin ja digitaaliseen lataukseen.

KUVAT: Miten työskennellä kevään kuumin kauneuden trendit pois Catwalk

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 72

map