Kristin Cavallarin miehen heitti hänen Sweetest Yllätys Syntymäpäiväjuhlat

Nyt voit juhlia 30. syntymäpäivääsi.

Kristin Cavallari, joka soitti hänen seuraavan vuosikymmenen elämässä 5. tammikuuta, kohteli erittäin juhlava yllätysjuhla, jonka kaikki hänen NFL-puolueen aviomiehensä Jay Cutler laittoivat. Laguna Beach ja Hills alumiini otti Instagramiin tänään julistaakseen kiitollisuutensa ja julkaisi ihastuttavan napsautuksen niistä, jotka jakavat suudelman tapahtumassa.

Tämä on ainoa melko kunnollinen kuva, jonka olen tehnyt viime yönä (ja olemme molemmat selvästi selkeitä), mutta Jay todella meni kaikki 30-vuotissyntymäpäiväänsä “, hän kirjoitti söpön kuvan rinnalla.” Hän heitti hämmästyttävän yllätysjuhlat ja teki minusta tuntuu niin erikoiselta ja rakastulta, ja olen ikuisesti kiitollinen tästä miehestä, perheestäni ja kaikista uskomattomista ystäväistani. Olen maailman onneksi tyttö, jolla on niin uskomattomia ihmisiä elämässäni. “

Tämä on vain vähän kunnon kuva viime yönä (ja molemmat ovat selkeästi selkeitä), mutta Jay todella meni kaikkiin 30-vuotisyntymäpäiväänni. Hän heitti hämmästyttävän yllätysjuhlat ja sai minut tuntemaan itseni niin erikoiseksi ja rakastetuksi, ja olen ikuisesti kiitollinen tästä miehestä, perheestäni ja kaikista uskomattomista ystävistään. Olen maailman onneksi tyttö, jolla on niin uskomattomia ihmisiä elämässäni. ❤️

Kuva Lähettäjä Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

VIDEO: Siirry sisälle Lauren Conradin upeaan Beverly Hills Homeen

 

Cavallari ja jalkapalloilija ovat kolme lasta yhdessä – pojat Camden Jack, 4 ja Jaxon Wyatt, 2 ja tytär Saylor James, 1 – ja juhlivat neljännen hääpäivänsä myöhemmin tänä vuonna.

RELATED: Kristin Cavallari antaisi lapsensa tekevän Reality Show-Under One Condition

Kuulostaa meiltä pitäjältä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map