Kristin Cavallari lähtee ostosfariin Los Angelesissa

Ei ole mitään päivittäistä vähittäiskauppapäivää. Kristin Cavallari hymyili hymyilemällä nauttimassa ostospäivän ystävänsä kanssa maanantaina West Hollywoodissa, Califissa, jossa hän näytti katutyylinsä khaki-hyppylässä, joka oli yhdistetty ruskeaan vyöhön ja vastaavia ruskeita peep-toe-saappaita hänen kiinalaiseen pesulaukkukokoelmaansa.

Kolmannen kiireisen äitinsä täytti hänen ulkoasunsa, ja hänellä oli olkapään harmaasävy ja pyyhkäisi virtaavaan vaaleaseen lukkoon toiselle puolelle. Hän myös säilytti koruja vähäksi, kultainen rannekoru ja muutama sormus, mukaan lukien hänen valtava timanttisormus. Vaikka ei ole selvää, mitä Cavallari otti esiin ostosmatkalleen, hän varmasti löysi pari herkkuja, kuten ostoskassit, joita hän ajoi, kun hän teki matkansa.

Hänen ostosmatkansa jälkeen Hills alum käski jakamaan pari nykyistä vaatekaistaan ​​Instagram -sivullaan, vaikka hän ei paljastanut, oliko jokin nappikuulokkeista osa päivästä lähtien. “Nykyiset pakkomieleni”, Cavallari kuvailee valokuvan, joka esitti parin hermostuneita nilkkurit hänen kiinalainen pyykkikokoelmastaan, Nykyinen / Elliottin harmaa alkuun ja pullo Sunday Riley’s Luna yöunet öljyä.

Nykyiset pakkomieleni

Kuva Lähettäjä Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

RELATED: Kristin Cavallari Osuudet Adorable “Grams Her Sons ja aviomies heidän unelma perheen loma

Puhuessaan pakkomielteistään Cavallari löi esineensä samasta saappaasta hänen ostosmatkastaan ​​aiemmin tällä viikolla valokuvien aikana. “Kuvaaminen upeassa talossa L.A.:ssa tänään kenkäkokoelmastani, jossa olen käyttänyt fave, Lawless. @Nordstrom”, hän kirjoitti kuvan rinnalla, joka osoitti, että hänellä oli keinutuoli vyötäröllä vihreillä shortsit-takki ja harmaa versio saappaista.

Ammunta LA: n upeassa talossa tänään kenkäkokoelmastani. Wearing minun fave, Lawless. @Nordstrom

Kuva Lähettäjä Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 + = 76

map