Kristen Wiig esittelee hämmästyttävän bikini-kehon uuden poikaystävänsä Havaijilla

Keskustele haaveilevasta romanttisesta lomasta. Eilen Kristen Wiig otettiin käyttöön trooppisella lomalla uuden poikaystävän Avi Rothmanin kanssa Kauai, Havaijilla, ja duo näytti todella nauttivan aikansa Aloha-osavaltiossa.

Pari pakattiin kämmenlaitteeseen, kun he osuivat rannalle, pitivät käsiään ja jakavat useita hiutaleita hiekkaan ja veden ääreen. Heidän hauskansa auringossa, 42-vuotias hymyili musta bandeau bikinit top ja matching kuvioidut side-tie-pohjat. Hän täytti ulkoasunsa valikoimalla herkkiä koruja, mukaan lukien kaksi kaulakorua, kultainen rannerengas rannekoru ja baarin korvakorut. 

kristen Wiig

42-vuotias näyttelijä hymyili musta bandeau bikini top ja kuvioitu laivastonsininen side-tiepohjat romanttisen pakopaikan Havaijilla Avi Rothman.

Splash News

KUVAT: Katso lisää julkkiksia bikinit

Ghostbusters tähti on alkanut lähteä tulemaan tulevalle kuukaudelle suurelle lehdistökierrokselle (se osuu teattereihin 15. heinäkuuta), joten nyt on täydellinen aika Wiigille päästä lepoon ja rentoutumiseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map