Kristen Stewart ja Taylor Lautner Oli Twilight Reunion Moschino-näyttelyssä

Kristen Stewartin hahmo Bella Swan valitsi Edwardin (Robert Pattinson) Iltahämärä sarja, mutta tosielämässä hänen lähin tähtensä on Jacob (Taylor Lautner). Toukokuun puoliväliin Moschino Resortissa 2018 esittäytyneet molemmat kokivat L.A.: ssa, ja asiat olivat pehmeitä.

Stewart ja Lautner osoittivat, että he ovat edelleen erittäin läheisiä ystäviä, kun heittävät makeisen valokuvan jälkipuoliskolle. Näyttelijä teki off-duty tyyli aivan oliivi vihreä pommikone, graafinen tee, ja farkut, kun taas Scream Queens tähti näytti kuumalta lyhythihainen napituspaita ja musta housut.

TK
Lauren / WWD / REX / Shutterstock

Vaikka mini Iltahämärä kokoontuminen oli Twihards kaikkialla huutaa niiden tyynyt, se ei ole salainen, että nämä kaksi ovat pysyneet tiukkoja ystäviä, koska ne käärivät kuvaamisen. Takaisin vuonna 2015, Lautner näytti Stewartin American Ultra elokuvan ensi-ilta L.A..

“Rakastan Tayloria. Hän on yksi poikani … Hän on kuin yksi parhaista ystäväni “, hän kertoi E! Uutiset “, joten ajattelin vain,” Tule katsomaan elokuvaa ja hengailla. “”

RELATED: Kristen Stewart on toinen uusi Chanel Beauty Gig

Nauti tästä GIF: stä, kun varaamme aikamme aikataulusta katsomaan uudelleen Twiligh-sarja.

Team Jacobin ikuisesti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 9 = 1

map