Kristen Bellin vinkkejä terveelliselle avioliitolle olisi vaadittava lukemista

Kristen Bell ja Dax Shepard ovat yksi Hollywoodin hienoimmista suhteista, mutta he ovat ensimmäisiä, jotka tunnustavat, että he työskentelevät kovasti terveellisen avioliiton ylläpitämisessä. Saavuttuaan olemaan pariskunnissa neuvontaa todellisten taistelujensa suhteen, nämä kaksi tunnustavat, että suhteet eivät aina ole helppoa, mutta ne ovat vaivan arvoisia. 

Ystävänpäivällä Bell jakoi Instagram-postin, joka oli täynnä ihanaa avioliittoa, jotta saisimme kaikki hyötyä lukemisesta. Hän jakoi käsinkirjoitetun muistiinpanon ja kirjoitti, että se on “melko paljon A-Z: n [Dax Shepardin] suhteen ja pitävät suhteemme terveinä. Se on toiminut meille tähän asti”.

kristen Bell and Dax Shepard
Todd Williamson / Getty

“Joku rakastaa heitä vikoista, puutteista tai luonteen vioista huolimatta on voimakkain rakastava asia, jota voit tehdä”, Bell kirjoitti osana viisauden sanoja. “Iloitkaa siitä, mikä saa toisen henkilön onnelliseksi ja antaa heille heidän yksilölliset edut.”

Sain kirjeen mukavalta mieheltä, joka kysyi, voisinko kirjoittaa muistiinpanoja naimisissa oleville ystävilleen. Kirjoitin jotain onnittelua, mutta sitten ajattelin: “Kristen! Odota! Olet vanha naimisissa oleva nainen, eikö sinulla ole mitään viisautta jakaa ?!” Kun olin päättynyt tajusin, mitä kirjoitin on melko paljon A-Z, miten @daxshepard ja pidämme suhdettamme terveinä. Se on työskennellyt meille toistaiseksi, joten tässä ya go. ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ #happyvalentinesday

Kristen bellin (@kristenanniebell) yhteinen viesti

Yhdessä muistiinpanon kanssa näyttelijä jakoi ystävänpäivän kunnianosoitus miehelleen täynnä hilpeitä valokuvia. “Ihmiselle, jonka olen tuntenut ikuisuudesta, mutta oppii vielä uusia asioita jokapäiväisestä, joka on ollut kanssani paksun ja ohut (ja rakastanut 47lbs vauvan painoa), kuka on niin kiinnostunut PDA: sta kuin minä, joka tatuoi minun sukunimestani, koska hän vihaa koruja, joka aina korostaa Xmas-valoja, ja joka ei koskaan kyseenalaista punaista matonsa, “hän kirjoitti.

Ihmiselle, jonka olen tuntenut ikuisuudesta, on kuitenkin oppinut uusia asioita päivittäin; joka on ollut kanssani paksun ja ohut (ja rakasti minun 47lbs vauvan paino); joka on yhtä kiinnostunut PDA: sta kuin minä; joka tatuoi sukunimeni hänen rengasrintaansa, koska hän vihaa koruja; joka aina asettaa meidän Xmas valot; ja joka ei koskaan kyseenalaista punaista mattoasi. Rakastan u kanssa koko ♥ ️ @ daxshepard

Kristen bellin (@kristenanniebell) yhteinen viesti

Tässä on yhdeksän kertaa enemmän heitä, jotka he annoivat meille vakavasti #RelationshipGoals.

1. Kun Shepard hämmästytti Bellin linnun ja hän kokosi täysin.

Bellin 31. syntymäpäivänä hauskamies yllätti vaimonsa “läsnäololla, jota kukaan muu ei koskaan pääse elämässään”, mikä tapahtui lintujen kohtaamisella. “Koko elämäni oli odottanut tätä hetkeä”, näyttelijä kertoi Ellen DeGeneresille täynnä paniikkikohtausta, ennen kuin tapasi pikku kaveri. Ennen Bellin näki jopa linnun, hän sanoi, että hän tunsi läsnäolonsa ja alkoi hystereellisesti itkeä tässä hilpeässä videossa.

RELATED: Kristen Bell ja Dax Shepardin Adorable Beach Selfie tekevät päiväsi

2. Kun he kaatuivat Valtaistuinpeli ensi-ilta eniten eeppisissä asuissa.

“Dax ja menin eilen illan #GOTin ensi-iltaan. Kaikki olivat pukuissa ja mekkoissa “, Bell kirjoitti. “Olimme säiliöiden yläosissa, jotka sanoivat” Stark kaduilla, Wildling arkkeina “. Me urheilimme väliaikaisia ​​tatuointeja, jotka sanoivat Ours Is The Fury ja Winter tulevat.” Jos se ei ole #Goals, emme tiedä, mikä on.

Dax ja minä menimme eilen illan #GOTin ensi-iltaan. Kaikki olivat pukuissa ja pukeuksissa. Ihmiset koksivat cocktaileja. Olimme säiliöiden yläosissa, jotka sanoivat “Stark kaduilla, Wildling in the sheets”. Me urheilimme väliaikaisia ​​tatuointeja, jotka sanoivat Ours Is Fury ja Winter tulevat. Yhdessä vaiheessa nosti cantalupen ilmassa ja sanoin: “tämä muna muuttaa historiaa” ja loppui palo poistumiselta.

Kuva, jonka kirjoitti kristen bell (@kristenanniebell)

3. Kun he soittivat “Never Have We Ever” Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin kanssa.

Hauska pariskunta sai todellisen siitä, mitä heillä on ja joita ei ole tehty, myöntää jakamalla hammasharjat, kiinnittämällä settiin ja hoitamalla toistensa ruumiinosia tässä eeppisessä osassa Ellen DeGeneres Show.

Pelasin Never Have We Everin kanssa Dax Shepardia, Kristen Bellia, Mila Kunia ja Ashton Kutcheria. Ole hyvä.

Lähettäjä Ellen DeGeneres perjantaina 6. toukokuuta 2016

4. Kun he osoittautuivat hyviksi ottaa itsekkäitä.

Nämä kaksi eivät jakaa liian monta kuvaa yksityisistä hetkistään, mutta kun teemme, he ovat aina ihania. Bell liittyi Instagramiin helmikuussa, jossa kuvattiin kaksi suutelua. “En tiedä kuinka käyttää Instagramia, mutta pidän tästä kuvasta”, hän kirjoitti.

En tiedä kuinka käyttää instagramia, mutta pidän tästä kuvasta.

Kuva, jonka kirjoitti kristen bell (@kristenanniebell)

5. Kun he lähtivät Afrikkaan ja kuvasivat tämän nyt viruksen videota.

Tammikuussa pari julkaisi videon YouTubessa nimeltä “Dax ja Kristen do Africa (musiikkivideo)”, joka on kuvattu vuotta ennen heidän viimeistä lomaa ennen lapsia. “Ainoa tavoite oli raivoa ja kunniaa Toto kunnolla. Toivottavasti nautit, “he kirjoittavat. Olemme varmasti tehneet.

6. Kun näyttelijä sai emotionaalisesti puhua Shepardista isänä.

“Hän on ihana isä”, hän kertoi CBS sunnuntaiaamuna, katkesi ylös. “Hän tuntee asioiden arvon. Hän oli addikti monen vuoden ajan ja hän vetäytyi pois siitä … ja hän tietää, kuinka monta kertaa hän on sekaisin ja kuinka monta kertaa hän on todella lähellä menettää kaiken. “

7. Kun he ovat toistensa suurimmat fanit.

Olipa Bell kaventelee aviomiehensä “Shellin” tai Shepardin ylistää hänen uutta esitystä, Hyvä paikka, nämä kaksi tukevat aina toisiaan.

#Dadbeast on täydessä vaikutuksessa tänään! #threeseater … ja kori. Mikä stud. @daxshepard

Kuva, jonka kirjoitti kristen bell (@kristenanniebell)

8. Kun he tekivät tämän hilpeän Valtaistuinpeli video-.

Bell ja Shepard cosplaying kuten Daenerys Targaryen ja Jon Snow on melkein liian hauska käsitellä.

9. Kun hän nauroi (ja hän huusi) heidän häät.

Bell paljasti hääpäivä, jossa hän huusi ja pian hänen miehensä ajatteli, että se oli hauskin asia.

# tbt kun huusin häämme ja @daxshepard mielestäni oli todella hauskaa.

Kristen bellin (@kristenanniebell) yhteinen viesti

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 13

map