Kris Jenner’s Daughters Jaa Sweetest Viestejä Syntymäpäiväänsä

Kris Jennerin syntymäpäivä ja tyttäret ovat valmiita juhlimaan. Kunniamainit 62-vuotispäivän kunniaksi, Khloé Kardashian, Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian otti Instagramiin jakamaan Sweet-viestejä Jennerille. 

“Hyvää syntymäpäivää parhaani ystäväni @krisjenner Ei voinut pyytää parempaa äitiä, en tiedä miten teet sitä ja hallitset meitä kaikkia, olemme parasta mummoa ja saamme parhaan elämisen näkymiä! Olen niin kiitollinen sinulle! Rakastan sinua niin paljon! ” Kardashian West kirjoitti Instagramissa heidän rinnallaan chic selfie -näyttelyssä, joka esittelee uuden blondi “dos.

Hyvää syntymäpäivää minun paras ystäväni @krisjenner Ei voinut pyytää parempaa äitiä! Kirjaimellisesti tiedä, miten teet sen ja hallinnoi meitä kaikkia ja ole paras mummo ja nauti elämän parhaimmista näkymistä! Olen niin kiitollinen sinulle! Rakastan sinua niin paljon!

Kim Kardashian Westin (@kimkardashian) yhteinen viesti

RELATED: 27 Adorable Throwback Kuvia Kris Jennerin perhe-albumista

Jennerin kolmanneksi vanhin lapsi, Khloé, jakoi myös liian söpöviestin useiden kuvien rinnalla. “Hyvää syntymäpäivää äiti! Sinä olet todella sankari silmiini”, hän aloitti kuvatekstin. Kaikki mitä teet, kaikki ihmiset, jotka huolehdit ja varmista, ovat kunnossa päivittäin, pomo liikkuu sinua tekemään! En voi ymmärtää miten teet sen kaiken ja silti onnistuu näyttämään niin vitun upealta! Jos saan olla unssia, kenen olet, niin olen ylpeä itsestäni! Rakastan sinua hullu äiti! Tänään ja jokapäiväistä olet maailman kuningatar : Heart: tuoda martiniin :cocktail:

Hyvää syntymäpäivää mama! Sinä olet todella sankari silmissäni. Kaikki mitä teet, kaikki ihmiset, jotka huolehdit ja varmista, ovat kunnossa päivittäin, pomo liikkuu sinua tekemään! En voi ymmärtää miten teet sen kaiken ja silti onnistuu näyttämään niin vitun upealta! Jos saan olla unssia, kenen olet, niin olen ylpeä itsestäni! Rakastan sinua hullu äiti! Tänään ja jokapäiväistä olet maailman kuningatar ❤️ tuo martinis ��

Khloé (@khloekardashian) jakama viesti

Jotta ei olisi ohi, Kourtney jakoi myös viestin äidilleen. “Hyvää syntymäpäivää kauniiseen äitiini, joka on täydellinen esimerkki siitä, mikä tarkoittaa elävää elämää täydellisinä, otat joka hetki ja muistatte sen. Kiitos, että opetit minua ja sisariani kuinka olla naisia, jotka olemme tänään ja perheen todellinen arvo. Sydämelleni rakastan sinua hulluisesti. “

Hyvää syntymäpäivää kauniiseen äitiini, joka on täydellinen esimerkki siitä, mitä se tarkoittaa elävästä elämästä täysillä. Otat joka hetki ja muistat. Kiitos, että opetti minua ja sisaria, kuinka olla naisia, jotka olemme tänään ja perheen todellinen arvo. Kaikella sydämelläni rakastan sinua hulluisesti.

Kourtney Kardashianin (@kourtneykardash) yhteinen viesti

Aw, kuinka suloinen! Loput Jennerin lapsista eivät ole vielä julkaisseet sosiaalista, mutta olemme varmoja, että he ovat toivoneet superstar-momagerin erittäin hyvää syntymäpäivää offline-tilassa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − = 49

map