Kris Jenner rikkoo Chrissy Teigenin sohvapöydän Rowdy Super Bowl -juhlilla

Vaikka Eagles ja Patriots taistelivat sitä sunnuntai-iltana Super Bowlissa Minneapolisin Yhdysvaltain pankin stadionissa, asiat kuriin myös kentällä Chrissy Teigenin kotipuheen aikana.

Snapchatissa jaetussa videossa SI uimapuku malli hilpeästi dokumentoi hetken, jolloin vieras Kris Jenner käynnisti sohvapöydänsä ja katkaisi sen eeppisen kasvotehon aikana läheiselle sohvalle. 

“Jos kuka tahansa on markkinoilla hieman käyttämässä pöydässä,  Kris Jenner juuri putosi siihen, “raskaana oleva tähti laittoi, kun hän näytti pois rikki pöydänsä, ennen kuin pyysi kameraa Pidä kiinni Kardashian kanssa momager, joka jakaisi kätensä syksyllä.

TK
Chrissy Teigen / Snapchat

“Se on räätälöity nyt. Kyllä räätälöity”, Chrissy lisäsi, kun hän osoitti vahingon.

Pienestä onnettomuudesta huolimatta Jenner osoitti, että hän oli hyvässä hengessä ja vitsaili takaisin: “Erittäin arvokas nyt. Jos joku haluaa tehdä tarjouksen tästä, voimme päästää sen eteen. “

TK
Chrissy Teigen / Snapchat

Osoittautuu, että pöydä ei ollut ainoa markkinoilla oleva huonekalu, sillä Teigen sitten osoitti sohvalle hiusväriä kevyellä tyynyllä ja kysyi: “Kris, mitä täällä tapahtui?”

TK
Chrissy Teigen / Snapchat

“No, tässä minä olen tehnyt kasvot,” totuus-tähti myönsi selittäen ruma-laastarin. “Tämä on myös erittäin arvokas.”

Olemme iloisia, että kukaan ei ole vakavasti loukkaantunut!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 8

map