Kris Jenner on orkestroi uuden suurperheen Siirrä: Rob Kardashianin paluu

Onko Pidä kiinni Kardashian kanssa noin saada hieman enemmän … unenomainen?

On mahdollista, kun otetaan huomioon Dream Kardashianin isä, Rob Kardashian, valmistautuu palaamaan valokeilaan pitkän kammion takia. Ehkä hän toistaa isänsä roolista lapselle, jonka hän on tuonut maailmaan ex fiancée Blac Chynan kanssa? Uudessa haastattelussa Us Weekly, hänen äitinsä Kris Jenner vahvisti uutiset, koska tiedämme, että hän on nukkamestari. 

Jos olet miettinyt, mikä ainoa urospuolinen Kardashian lapsi on ollut äskettäin, muistuttakaa sinua. Rob, joka on aina tehnyt hauskaa perheensä pakkomielle, sai yli 100 puntaa vuonna 2015, diagnosoitiin diabetes ja pohjimmiltaan pysyi kaukana kaukana julkisesta silmästä. Sitten hän ja Chyna osallistuivat vuonna 2016, myöhemmin ensi-iltana yhteinen, lyhytikäinen E! näytä osoitettu Rob & Chyna, ja lopulta oli hyvin myrskyinen hajoaminen – oh, ja heillä oli tytär matkan varrella.

TK
Gabe Ginsberg / Getty

Nyt? No, Emme olleet kuulleet Robista, ennen kuin tämä päivitys tuli lentäen matkalla lopullisen momagerin, Jennerin kautta. “Uskon, että luultavasti näemme Rob enemmän [kausi 16] kuin 15,” Jenner kertoi Us Weekly. “Oikeastaan ​​aloitamme sesonkiaikana 16 kuukauden, jos voitte uskoa sitä.” Hänen mukaansa “Rob on hyvä. Hän tekee paremmin ja paremmin. “

Hän korosti erityisesti hänen terveyttään. “Hän työskentelee terveydellään ja oppii yhä enemmän siitä, millaista on elää diabeteksen jäänteillä, joita hän taistelee ajoittain ja työskentelee hänen, tiedäthän, vain ravitsemuksestasi ja terveydestänne.” hän sanoi. 

RELATED: Hiukset, jotka tulevat sinulle

Jenner tunnustaa, että “kaikki oli niin paljon menossa” (lue: Kim, Khloé ja Kylie kaikki toivottivat lapsen vuonna 2018), Rob ei ole unohtunut. Itse asiassa hän on vain ollut kiireinen ollessaan ässä isä Unessa. “Hän on ollut niin suuri isä. Tarkoitan hänen koko maailmaaan, aurinko nousee ja asettaa Dreamille “, hän sanoi. “Joten on todella hienoa katsella, todella, todella söpö”.

Kourtney kertoo jatkuvasti, että hän ei ole niin innoissaan Pidä kiinni franchising, kutsumalla perheen “inhottava” ja “brutto”, Robin ajoitus ei voisi olla parempi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − 22 =

map