Kourtney Kardashian menee rintaliivitaskussa selkänojan takana

Mitä käytät, kun on aika tehdä nopea tehtävä? Tyypillisesti käymme T-paidassa, hikeissä ja ehkä miellyttävässä lenkkarissa. Mutta kun olet Kourtney Kardashian, maailma on muodikas osteri.

Tiistaina L.A.:ssä kolmen hengen äiti puhalsi ympäri kaupunkia katsomalla, että olisimme todennäköisesti varannut rennon ilta-illallisen. Kardashian käytti klassista paria farkuista, joissa oli tyylikäs musta nahkainen toppa- takit. Ja vaikka hänen kengät olivat todellakin sellaisia, jotka haluamme yrittää, olemme erityisen pakkomielteisiä hänen puseronsa kanssa.

Kourtney Kardashian

Fanny-paketin kuningatar pani hänet Chanel-kappaleeseen kevyesti peseytyneillä farkuilla, mustilla sukkahousuilla ja silkkihuopilla ($ 540, shopspring.com). 

BACKGRID

Todellisuus TV-tähti heräsi valkean mustan pitkähihainen, huippu-top-top, joka ei ainoastaan ​​täydentänyt hänen korkeapotiaan, vaan siinä oli syvä-syvä muotoilu. Ja kun edessä on tarpeeksi, jotta voimme toistaa tyylinsä, kappaleen takaosassa oli paljastava, täysin taaksepäin suunniteltu muotoilu.

Kourtney Kardashian
BACKGRID

RELATED: Nämä julkkikset ovat pakottaneet Fanny Packin kanssa

Hän pariskunta seksikäs pala ihana musta nahka Chanel fanny paketti, joka kiedotti hänen vyötärö ja kaksinkertaistui hihna.

Hän otti Instagramiin myös hymyilevän hehkuvaa kauneuttaan, kun hän esitteli ystävänsä ja meikkitaiteilijan Khrush Achemyanin super-söpöpennun kanssa.

Morkur Kourtney

Kourtney Kardashianin (@kourtneykardash) yhteinen viesti

Voimmeko lainata hänet päivän, kiitos?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 14

map