Kourtney Kardashian käytti raastettua villapaita ratsastushousuilla, joita olet tavoittellut

Samana päivänä, kun Khloé Kardashian (lopulta!) Vahvisti raskautensa ensimmäisellä kuvalla hänen paljaalla vauvakuumallaan, hänen vanhempi sisarensa Kourtney Kardashian teki otsikoita eri syystä.

38-vuotias astui Los Angelesiin keskiviikkona iltapäivällä talvivaatteisessa kokonaisuudessa, joka (mielestäni) on melkein yhtä mullistava kuin sisarensa snap.

Kolmas äiti oli havaittavissa poikansa Mason kanssa, kun hänellä oli söpö Sandro musta suorajalkainen housuhousu, jossa valkoiset ja punaiset raidat alaspäin. Vaikka athleisure-innoittamana housut ovat kaikki raivoa tällä kaudella, Kardashian onnistui tekemään mahdottoman ja tekemään ulkonäön täysin liiketoiminnan sopivaksi muutamilla avainkappaleilla. Katso kaikki hänen paras street-tyyliinsä.

joulukuu 20, 2017

Tosi-tähti astui L.A: hun, jossa oli mustat raitahousut, joissa oli punaisia ​​ja valkoisia raitoja jalassa. Hän pariutui ulkoasuun raastetulla turtleneck-villapaidalla ja mustilla teräväreikäisellä saappailla.

Clint Brewer / Splash-uutiset

Todellinen tähti liittänyt housut leikattu beige turtleneck villapaita (shop samankaltainen täällä) ja terävä-toe musta nahka saappaat. Ylisuuret aurinkolasit ja tyylikäs räjähdyssuoritus saivat valmiiksi katseensa.

Vaikka meillä on kiireinen tyylihuomautuksia, Kourtney juhlii pienen sisarensa ensimmäistä raskautta. Emme voisi olla onnellisempi sartorially savvy fam.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map