Kourtney ja Khloé Kardashian nuhtelevat nuorekas jalat Itty-Bitty Shortsissa Miamissa

Koillinen voi lähentyä nopeasti, mutta aurinkoisessa Floridassa sää ei koskaan pidä kesältä.

Ehkä siksi sisaret Kourtney ja Khloé Kardashian pukeutuivat hikoilevaan kokoonpanoon kokoontuessaan lounaalle Miamissa keskiviikkona. Joten mitä he urheivat? Khloé räjäytti parin tusinaisia ​​denim-rakoja, jotka esittelivät hänen soinnillisia jalkojaan yhdistelemällä heidät nilkkasilkkapohjien ja vartaloisen, syvän V-vartalon kanssa. Kyllä, nämä asiat yksinään olisivat erottuneet, mutta hän otti sen loitolla, jossa oli punastekuivaaja ja minimaalinen valikoima jalokiviä.

Khloe Kardashian Shorts
FameFlynet-kuvat

Kourtney’n voittaessa lämpöä ei ollut vaikeaa, kiitos pari khaki-tonic-shortsia, jonka hän oli muotoiltu valkoisella bodysuitilla ja kullalla leikatuilla nilkkakorenkaisilla kengillä.

Kourtney Kardashian
Fameflynet-kuvat

Siitä, mitä sisaret olivat kaupungissa, näyttää siltä, ​​että he pitävät aikataulunsa kiinni töissä. Khloé otti Instagramiin jakamaan kuvan itsestään valmistautumisesta yksinkertaisella otsikolla: “Keeping up Season 13!”

Äskettäin Kourtney oli myös hiekkainen rannalla sinappi-värisenä yksiosainen uimapuku.

MiAmi ☀️

Kuva, jonka Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on kirjoittanut

RELATED: Julianne Moore ja hänen ulkonäkönsä kaksoissokkara LBD: ssä Ralph Lauren-näyttelyssä

Emme voi odottaa, että näemme enemmän kauneutta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − 36 =

map