Korjaa vahingossa kynsilakka-smudge näillä 2 Genius Hacksillä

Se on kuin kellokoneisto – heti kun olet lopettanut viimeisen naulan ja kirjaimellisesti katsomassa maalaa kuivana, saat äkillisen keinon kiväästää käsilaukun läpi, käydä sormillasi hiustenne läpi tai mennä vessaan vain lakaisemaan lakkaa niin joko sinun tai nailenteknikosi huolellisesti. Onneksi, ei ole tarvetta kokonaisuudessaan. Jos sinulla on väri ja pullo kynsilakanpoistimen kätevä, virhe voidaan helposti poistaa.

Ensinnäkin, ota puuvillainen pyyhe ja kiinnitä se kynsilakkosi poistoosi. Pyyhi ylimäärä pyyheliinalle ja pyyhi puuvilla pyyhkeellä varovasti väriä naulan toisesta osasta täyttämään tahraantunut alue ja pura pinta. Kun aukko on suljettu, lopeta toinen kerros lakalla ja lopullinen päällystyskyky.

RELATED: Korjaa rikkoutunut kynsi jotain, joka on jo keittiössä

Toinen hieman outo korjaustoimenpide? Leikkaa peukalosi ja tasoittaa asioita tällä tavalla. Emme ole tosissamme – yksinkertaisesti nuolla peukalon tai muun sormen alusta ja vaikka sävy on vielä hieman tahmeaa, käytä paineita valitulla alueella valitulla alueella käyttämällä pyöreitä liikkeitä, jotka sekoittuvat tahraisen alueen päälle. Päätä naulaa selkeällä päällystekillä ja tällä kertaa varmasti odota, kunnes väri kuivuu kokonaan ennen äkillisiä liikkeitä.

Aiheeseen liittyvä video: InStyle’s Editor-at-Large on pakkomielle Sally Hansenin kynsinauhan kanssa

KUVAT: Kaunein sandaali- ja pedikyyriyhdistelmä kesällä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map