Kokeile Sian uskomatonta Grammy-peruuta nyt Hollywood-muokkaustyökalulla

Vaikka olemme tottuneet näkemään Maddie Zieglerin, joka on nyt herättänyt nyt kaikkialla läsnäolevana hajanainen platina Sia-peruukki, ei useinkaan näe taiteilijan, joka sen mallinnus on. Kaikki muuttuivat sunnuntai-iltana Grammy -palkinnolla, kun Sia löi punaisen maton, jolla oli toisellisesta vaaleasta peruukki. Huomionarvoinen yksityinen laulaja, joka ei näytä kasvojaan esitysten ja haastattelujen aikana, meni inkognitoon (vaikka tuskin kukaan ei tunnistaa hänet) suuremmassa elämässä kuin platinan peruukki, jossa oli epätasainen olkapääleikkuus ja poskipuhalluslangat. Kun hän oli nähnyt hänet, meillä oli vain yksi kysymys: milloin voimmekin tuon peruukin?

RELATED: Miksi “Mini Sia” Maddie Ziegler voi olla vain Coolest 12-vuotiaana koskaan

Näyttää siltä, ​​että aika on nyt. Vaikka emme voi auttaa sinua saamaan Sian uskomaton Grammys-peruukin todellinen elämä, voimme auttaa sinua kokeilemaan sitä. Päätä nyt meidän Hollywood Makeover Tool -työkaluun, jossa näet tarkalleen mitä peruukki näyttää. 

RELATED: Nauti kaikista parhaimmista odotuksista Grammysista Red Carpetin saapumismallissa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 19 =

map