Kit Harington ja Rose Leslie on hääpäivä aikaisemmin kuin luulet

Kun kuninkaan häämää ympäröivä höylä virallisesti alkaa vähentyä, on aika herättää toinen julkkisparin odotetusti herättävät naurustot. 

Valtaistuinpeli tähdet Kit Harington ja Rose Leslie joutuvat sitomaan solmu hyvin pian. Itse asiassa heidän hääpäivä on vain viikkoja pois, mukaan BBC. Kesäkuun 23. päivänä pari sanoo “Minä teen” Skotlannissa, mahdollisesti linnoituksessa, joka lisää sopivan määrän mielikuvitusta heidän satuverkkoonsa. 

Ruusu Leslie Kit Harrington
Fred Duval / Getty

“Aberdeenshiren Huntly -rekisteröintitoimistosta lähetettiin 23. kesäkuuta päivämäärä, jonka näyttelijä isä, jäsen Seb Leslie, omistaa linnan West Garychin vaalipiirissä”, kertoo julkaisu. 

Syyskuussa 2017 lähde lähellä onnellista paria vahvisti sitoutumisensa Ihmiset, kanssa duo-joka tapasi joukko Valtaistuinpeli vuonna 2011 – uutiset virallisesti U.K: n kautta Ajat “tulevien avioliittojen” osiossa. 

“Sitoutuminen ilmoitetaan Kitin, Davidin nuoremman pojan ja Worcestershiren Deborah Haringtonin ja Rose, Sebastianin ja Candy Leslie Aberdeenshiren keskimmäisen tytön välillä”.

Kuukautta myöhemmin Harington paljasti yksityiskohdat makean ehdotuksen takana. “Minulla oli joitain suunnitelmia tehdä se, aioin kiristää joitakin valoja joillekin puille ja tehdä kaikki romanttiset tavarat, mutta olimme maassa ja olimme tämän kauniin yötaivaan alla ja oli palo palava ja punaviini ja minä puhalsi kuormani aikaisin “, hän sanoi leikillään Jonathan Ross Show

Lievemmällä kielellä hän korjasi itsensä. “Minulla oli tarkoitus tehdä se seuraavana päivänä valoilla”, hän selitti. “Minulla oli tarkoitus sanoa, että pohdin kysymykseni hieman aikaisemmin.” Se on ok Kit, vähemmän kuin täydellinen hetkiä, kuten ne, tekevät mieleenpainuvasta hääpäivästä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map