Kirsten Dunstin raidallinen villapaita on Chic Twist

Kirsten Dunst astui ulos Santa Monica, Calif., Keskiviikkona etsivät valmis leutoa L.A. talvella.

petti tähti nousi valkoiseen puseroon, jossa oli mustat raidat ja kullatut painikkeet molemmin puolin (shop similar look here). Dunst, 35, yhdisteli kodikas pää, jossa oli mustat leggingsit ja sopivat kengät, joissa oli kaksipainike.

Hän avasi ovensa parin kaksoiskarhujen silmäsävyillä, mustalla olkalaukulla, jossa on ketjunhihnan hihna ja rohkealla puna-oranssilla manikyyrillä, hänen timanttikynttiläisinsä, joka kiinnittää huomion kaukaa.

Nimeämätön nainen, jolla oli farkut ja laivastopeli, seisoivat tähtien puolelle, tavoittaessaan koskettamaan Dunstin maata, kun he kävivät läpi näyttäen olevan parkkipaikka.

TK
TheImageDirect.com

Hattuja näyttelijän sitoutumisesta Muut ihmiset tähti Jesse Plemons, 29, alkoi kierrättää tammikuussa, kun hän esitteli timanttitunnun.

VIDEO: Kirsten Dunst puhuu “pihviä, kanaa, perunaa” ja paljon muuta pimeällä!

On epäselvä, kun hän ja Plemons aikovat sitoa solmun, mutta näyttää siltä, ​​että Dunst haluaa asettua. Kesällä 35-vuotias ilmoitti suunnitelmistaan: “Olen vaiheessa elämässäni, missä minä olen, olen työskennellut jo kolmekymmentä … On aika olla vauvoja ja rentoutua.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − 22 =

map