Kim Kardashianin Bathtime Photo aloittaa kiihkeän keskustelun lastensa yksityisyydestä

Kim Kardashian West ei ole vieraantunut sosiaalisen median kiistoihin. Juuri eilen hän poisti instagramin, joka edisti ruokahalua tukahduttavia tikkareita. Nyt hän on tulessa toisen toiselle virkaa, mutta tällä kertaa sillä ei ole mitään tekemistä dietingin kanssa. 

Torstaina Pidä kiinni Kardashian kanssa tähti jakoi kuvan kahdesta vanhemmasta lapsestaan, North, 4 ja Saint, 2, jotka viettivät ihastuttavan valokuvan kylpyammeessa. Vaikka se saattaa tuntua tarpeettomalta, kuva on alkanut vilkkaasta keskustelusta hänen lapsensa yksityisyydestä. 

Vaikka lapset elävät hyvin julkisesti, säännöllisesti esiintyy sosiaalisen median ja perheen todellisuuden näytöllä, valokuvan luonne näyttää joutuneen hermolle. Molemmat lapset ovat alasti kylvyssä, joten monet huomaavat, että hänen suosionsa ansiosta hän voisi paljastaa lapsensa haavoittuneisiin hahmoihin.

Omat vauvat ��

Kim Kardashian Westin (@kimkardashian) yhteinen viesti

RELATED: Uskonnollinen rituaali Kim Kardashian ja hänen perhekäytäntöään joka aamu

“Bath time ei pitäisi olla [näytetty] sosiaalisessa mediassa”, yksi käyttäjä kirjoitti. “Muista, jotkut miehet ylistävät lasten [elinten] tapaa, jolla he ylistävät sinun.”

Toinen fani ilmaisi, että tällaisia ​​valokuvia voidaan pitää syöttiä seksuaalirikollisille. “Joku, joka työskenteli viraston kanssa, joka käsitteli rikollisia, on niin väärin”, yksi kommentti kirjoitti fani. “Tätä pidetään” syötteinä “, ne ovat ihastuttavia epäilemättä, mutta ei niin hyvä, että ainakin valokuvaisi joitain tarroja.” 

Toiset puolustivat nopeasti Kimia ja kertoivat ihmisille, että “saivat mielensa ulos kouruista”. Kuitenkin ne, jotka löysivät asiaa postitse, eivät ole kokonaan pois perusta, varsinkin kun kyse on viljelemästä itsemääräämisoikeutta heidän yksityisyyttään kohtaan. 

RELATED: Kim Kardashian on seksuaalinen äitiys

“Lapset ovat kiinnostuneita yksityisyydestä, mutta vanhempien oikeus ohjata lapsensa kasvatusta ja vanhempien oikeutta ilmaisunvapauteen saattavat rikkoa tätä kiinnostusta”, kirjoitti Floridain yliopiston lakimiesyliopiston lakimies professori Stacey Steinberg artikkelissa “Sharenting”. “Kun vanhemmat jakavat tietoja lapsistaan ​​verkossa, he tekevät niin ilman heidän lastensa suostumusta.”

“On hyvin harvinaista, että vanhemmat jakavat haitallisia tekijöitä, mutta he eivät ole tarkastelleet niiden mahdollisten ulottuvuuksien tai pitkäaikaisuuk- sen, mitä tapahtuu julkaisemallaan informaatiolla”, Steinberg kertoi Atlantti

Kimin viesti, jonka hän kuvaili “Omat vauvat”, on selvästi rakkaudesta. Hänelle jakaa hänelle hieno hetki lapsensa välillä faniensa kanssa, ja kun ei ole mitään luonnostaan ​​väärin, joku hänen asemastaan ​​haluaa olla varovaisempi, mitä hän jakaa eteenpäin. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map