Kim Kardashianin äitiystyyli sisältää kengät Kanye West (Aww …)

Kim Kardashianin äitiystyyli on kääntänyt päänsä ja aloittanut keskustelut, sillä todellisuus-tähti ei ole kurottautunut kaarteista houkuttelevista siluetteista ja taivas-korkeista stetoksista koko raskauden ajan. Ja hänen ostoskautensa New Yorkin Tribeca-alueella eilen ei ollut erilainen: hän kulki keskustan jalkakäytävän yli mustalla Stella McCartney-mekko ja Valentino-neuletakki. Kuitenkin se on jalkineet, joka on meidän suosikki osa tätä asu, koska sandaalit ovat vähän ode hänen poikaystävä ja isä hänen syntymättömän vauvansa Kanye West. Siipi-korkokengät ovat osa Giuseppe Zanotti -mallistoa, joka on suunniteltu Westin kunniaksi Julma kesä albumi viime vuonna – valkoinen pari, jota hänellä on, on viime kaudesta, mutta tänä keväänä he ovat saatavilla mustalla ja kultaisella versiolla. Etsi heidät $ 1,500: lle colette.fr: lle.

Lisäksi näet enemmän Kimin äitiystyylejä!

LISÄÄ: • Kim Kardashian aloittaa toisen tuoksun • Katso Kim Vampire Facial • Ilmoittaudu uutiskirjeemme uusimmat uutiset!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map