Kim Kardashianilla on joitain ajatuksia Kanye Westin laulusta heidän avioliitostaan

Vuosittaisissa CFDA-palkinnoissa N.Y.C. maanantaina Kim Kardashian West sai järjestön perustavan Influencer Award -palkinnon, joka oli sopiva kunnia, kun hän nousi Pariisin Hiltonin avustajasta yhdeksi Amerikan merkittävimmistä, vaikutusvaltaisimmista naisista. Tarkoitan, että nainen edes edes vaikuttaa presidentti. (Tai yrittää ainakin.)

Kardashian saapui Brooklyn -museoon korottamaan palkintonsa korkealla kaulalla, jossa muotin suosikki pitkäkarvainen kokeilija, Rick Owens, kaakaota ja vastaavaa valkoista enimmäiskarvaa. Hän varusti pinoa kultaisia ​​Bangleja ja korkean teksturoitua ponnahdusnauha, joka oli mietin, jos hän aikoi aloittaa kävely kuin egyptiläinen alas punainen matto.

2018 CFDA Fashion Awards - Winner's Walk
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Palkintoa hyväksyessään 37-vuotias varjo-kuningatar toi esiin kriitikoitaan. “Olen todella järkyttynyt siitä, että olen voittanut muotipalkinnon kun olen alasti suurimman osan ajasta”, hän vitsaili näyttämöllä.

Hänen puheessaan Kardashian heijastui myös hänen matkaansa vilpittömässä mielessä muotikuvakkeena paljastaen, että hänen entinen julkisuudensaaja kertoi hänelle, että hän ei olisi koskaan ollut muotilehden kannessa. “Tietenkin lähetin hänen muoti kattaa, kun se tuli ulos, autografoitu kopio “, sosiaalisen median tähti jakaa.

Aikaisemmin illalla Kardashian luopui valokeilusta keskustelemaan joistakin hänen suosikkikohteistaan: aviomies Kanye West.

Uudessa albumissaan Ye, West avaa Kardashianin reaktiot hänen kiistanalaisiin orjuuskommentteihinsa, räpäyttämällä: “Vaimoni callin”, huutaen, sano: “Me menemme kaiken!” / Hänen oli rauhoitettava häntä, koska hän ei voinut hengittää / kertoi hänelle, että hän voisi jättää minut nyt, mutta hän ei lähtisi. “

“Minä huudasin siitä? Taistelin sitä vastaan? Niin, Kim kertoi Viihde tänä iltana. “Se ei ole tavaraa, jota laitamme sosiaaliseen mediaan – en aio aloittaa tweetingiä, mitä ajatukseni ovat, mutta meillä on ne hetket ja se oli yksi laulu, jota hän ei todellakaan pelannut minulle viime hetkeen asti, joten minä kuuli viime hetken ja se merkitsi minulle paljon “, hän sanoi. “Pidän todella siitä laulusta. Mutta kyllä, meillä on toisinaan erilaisia ​​näkemyksiä, mutta se on mieheni, tiedätkö? “

'China: Through The Looking Glass' Costume Institute Benefit Gala - Alternative Views
Mike Coppola / Getty Images

RELATED: Kanye West Raps Tietoja Kim Kardashian jättää hänet, koska hänen orjuudesta kommentteja

Kardashian jatkoi kiitosta aviomiehistään ja viimeisimmästä menestyksestään jakamalla: “Olen niin iloinen siitä, että se on otettu hyvin vastaan, koska olen nähnyt hänen käymän läpi paljon ja hän on vain aito ihminen. Hän voisi sanoa asioita, jotka saattavat tulkita väärin ja ihmiset eivät näe asiayhteyttä, mutta tunnen aina hänen sydämensä, joten olen iloinen siitä, että se oli todella hyvin vastaan. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map