Kim Kardashian Westin Body rikkoo gravitaatiota Vintage Dior Bikiniin

Kim Kardashian West on puhjennut Internetistä jälleen. 36-vuotias realistinen tähti vetäytyi vintage Diorin bikiniä lomasta Meksikossa kunniaksi Kourtney Kardashianin 38-vuotispäivänä, ja hänen ruumiinsa vastustaa painovoimaa pienessä kaksiosainen.

Kardashian West osoitti pois hänen uskomattoman post-baby painonlasku vintage tulostaa bikinit punaisella, keltaisella ja vihreä raidallinen bändin ympärillä vyötärö. Hän yhdistää hämärän kaksiosainen, suuret kultakorvakorut, useat ketjukaulet ja Pucci-heijastavat aurinkolasit.

Kim Kardashian
FameFlynet / AKM-GSI

Kahdeksan äiti Kuunteli juuri viime viikolla, että hän oli laskenut vielä kuusi kiloa ennen Met-Galaa, ja hänen hahmoksensa näyttävät varmasti. Kahdeksan äiti näyttää periaatteeltaan todelliselta Kimojilta näistä leukaa aiheuttavista kuvista.

�� Oma �� #kim #kimkardashian #kimkardashianwest #kimksnapchat #kimksnapchats #kimkardashiansnapchat #kkw #london #paris #milan #newyork #la #miami #atlanta #kimye #kuwtk #kardashians #snapchat #lifestyle #kimoji #dior #vintagedior #bikini # bikinibabe #mexico

Kim Kardashian Snapchatsin (@kimksnapchats) yhteinen viesti

VIDEO: Kim Kardashianin länsimaiden jälkeinen muunnos

 

Myös rannalla oli vanhempi sisar Kourt ja useat heidän läheiset ystävät, kuten Brittany Gastineau, Malika Haqq, Larsa Pippin ja Kimin avustaja Stephanie Shepherd. Tyttöryhmä esitteli ryhmävalokuvia aallossa kun taas juhli Kourtneyn suurta päivää.

RELATED: Kim Kardashian ihastelee omia Ripped Abs risqué Bedazzled Bikini

Kar-Jenner-klaani näyttää vain parantuvan iän myötä. Katso lisää julkkiksia bikiniksemme galleriassamme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 + = 41

map