Kim Kardashian West pukeutuu Fiery Shemale Balmain-mekoon Naomi Campbellin Kirja-allekirjoitukseen

Hei, Kim Kardashian West! Todellinen tähti oli läsnä kirjaan, joka oli allekirjoittanut Naomi Campbellin uuden kahvipöytäkirjan “Naomi” Beverly Hillsin kirjakaupassa torstaina katsomalla uskomattomia Balmainin melkein läpinäkyvässä viininpunainen vartalokuoren pukeutumisessa ja alushousujen sandaaleilla. Muotoilussa oli korkea pääntie ja pitkät hihat, mutta silti sallittua enemmän kuin muutamia ihonpilkkuja, geometrisen leikkauskuvion ansiosta.

Kardashian, 35, tarttui legendaariseen brittiläiseen supermalliin, joka piti vaaleanpunaista satiinista spagettihihnaa tähtihenkiseen allekirjoitukseen. Kardashian otti kotiin myös omaperäisen kopion, jossa oli 45-vuotisen ikonin oma muistiinpano.

RELATED: Stars tulevat esittelemään Supermalliä Naomi Campbellin eepos 1750 dollarin valokuvakirja

Kim Kardashian and Naomi Campbell - April 28, 2016
Charley Gallay / Getty Images Taschenille
Naomi Campbell and Kim Kardashian - April 28, 2016 EMBED 2
Charley Gallay / Getty Images Taschenille
Kim Kardashian - April 28, 2016 EMBED 1
Charley Gallay / Getty Images Taschenille

Autografoitu 496 sivun kaksivaiheinen sarja sisältää kokoelmaa, kampanjaa ja henkilökohtaisia ​​valokuvia, ja siihen liittyy “laaja autobiografinen teksti”. Paras osa (t)? Se tulee laatikossa, joka on tehty rintojen muodossa – ja se voi olla sinun 1750 dollaria (menossa 2500 dollariin 1. toukokuuta) osoitteessa taschen.com

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map