Kim Kardashian West paljastaa salaisuudet sosiaalisen median menestyksen takana

Kim Kardashian West on määritelmä pomo. Ainakin tämä on mitä Forbes tykkää ajatella, kun media-brändi sijoittui Kardashian Westille nro 47 heidän Celebrity 100 -listastaan ​​parhaiten maksetuista viihdyttäjistä. Uuden meikkikokoelman, KKW Beautyin, laatiminen ja aikakauslehtien esitteleminen myöhemmin tänä vuonna, sanomme Forbes on oikein rahat niiden arvioinnissa. 

Jos et vieläkään ole vakuuttunut, todellisuuden tähdellä on jopa tyylikäs valta pätevyyden todistamiseksi hänen liiketoiminnan kyky, jota hän käytti Forbes Naisten huippukokous tiistai-iltapäivällä. Siellä Kardashian West istui Steve Forbesin ja 300 hengen yleisön kanssa puhetta, joka oli nimeltään “Empire: Evolving Empire: Kim Kardashian West on hallitseva korkein”. 

TK
Dia Dipasupil / Getty Images

Tapahtuman aikana kahdesta äidistä, jolla on yli 100 miljoonaa Instagram-seuraajaa ja joka maksaa arviolta 300 000 dollaria sponsoroidusta postista, paljasti salaisuudet sosiaalisen median valtakuntansa takana. 

“Sosiaalinen media on tärkein työkalu brändin rakentamiseen”, hän sanoi. “Sosiaalinen media vaatii sinua olemaan aito ja kuuntele, varsinkin brändin rakentamisessa.”

VIDEO: Kim Kardashianin Cutest Mom Moments

Moguli uskoo, että Twitter on paras foorumi kuunnellakseen, mitä maailmassa tapahtuu ja sitten poistamalla suuntaukset: “Rakastan keskustelua ihmisten kanssa. Luulen, että ihmiset rakastavat edistää, mutta minulle kuuntelen paljon.”

Snapchatin kohdalla se on paikka, jossa faneille on helppo tutustua jokapäiväiseen elämäänsä, kun taas Instagram ottaa vakavin, koska se ei aina ole helppo saada täydellinen kuva. “Jos ihmiset ajattelevat, että lähetät ja se on niin helppoa, niin se ei ole”, sanoo Kardashian West. “Pidän Instagramissani tietyllä tavalla ja olen todella hullu siitä, koska joskus on niin paljon paineita lähettää, liian.”

Tällainen valtava kunnia olla @forbesin kannessa! En koskaan uneksinut, että tämä tapahtuisi ja tiedän, että isäni olisi niin ylpeä. #NotBadForAGirlWithNoTalent ����

Kim Kardashian Westin (@kimkardashian) yhteinen viesti

Kardashian vie sosiaalisen median läsnäolonsa hyvin vakavasti siihen pisteeseen asti, että jopa hänen miehensä Kanye Westin kuvat hänestä eivät aina tee Instagramia leikattuna. Kun pari oli Tokiossa ottaessaan kuvia sosiaaliseen mediaan, Kardashian sanoi, että se oli eräänlainen taistelu. 

“Yritimme tehdä sen, ja se oli niin sotku, eikä hän ollut vain paras valokuvaaja”, hän myönsi. Ihmiset. “Olin kuin,” olet tuhonnut, mitä minun sosiaalisen median oli tarkoitus näyttää. “Joten me romutetaan että ampua, mutta meillä on hyvä kokemus.”

RELATED: Kim Kardashian West puhuu ampuma-aseita vastaan

Hän lopetti puheen samassa voimakkaassa viestissä, joka virusti, kun hän ensimmäisen kerran laski Forbesin kannen viime vuonna: “Ei ole huono tytölle, jolla ei ole kykyä!” Emme olisi voineet sanoa sitä paremmin, Kim! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map