Kim Kardashian West näyttää pois omaisuutensa täysin päällimmäisenä bodysuitina

Tämä todellisuus tähti baring kaiken.

Kim Kardashian West joutui lyömään New Yorkin kaduilla tänään vielä toisessa pää-kiertävässä yhtyeessä, emmekä vain voi katsoa pois.

Sillä kertaa, kahden äiti wowed into läpi läpi musta bodysuit, että jäi vähän mielikuvitusta. Hän parikytkivät rytmikappaleen koordinoimalla korkean vyötäiset jumittuspuserot ja kuljetti kevyesti pesinnahkakenki hänen kätensä alle. 35-vuotiaan kauneuden pääsi hänen ulkonäöltään suosikkiparinsa selkeillä nilkkakorkoilla, futuristisilla musta aurinkolaseilla ja nahalla Hermès kassi. Pidä kiinni Kardashian kanssa cast jäsen valmisti hänen kokonaisuutensa muotoilemalla hänen pitkät brunette lukot sotkuinen löysä aaltoja.

syyskuu 9, 2016

Tähti iski Big Apple kaduilla päällään täysin puhtaan säiliön yläosassa, jossa on vyötäröiset mustat housut ja tyylikäs sandaalit.

Freddie Baez / Startraks Kuva

Mutta tämä on kaukana hänen ensimmäisestä silmiinpistävästä New York Fashion Week -asustaan. Juuri eilen, rouva West oli havaittavissa ja noin Big Apple yllään ylikokoinen musta Saint Pablo T-paita miehestään Kanye Westin merch kokoelma kanssa slouchy reisi-korkea musta nahka saappaat ja vastaavia aviator-tyylinen sunnies.

RELATED: Kim Kardashian West odottaa virkistävää Casualia Pablon t-paidassa

Tuleeko hänen seuraavan ulkononsa päälle tämän? Vain aika näyttää.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map