Kim Kardashian West menee kaiken nakuton silmään oikealle alas hänen kalaverkkoihinsa

Kim Kardashian West on virallisesti monokromaattisten yhtyeiden kuningatar hänen viimeisimmän näytelmänsä kanssa. Los Angelesissa aamupäivällä iltapäivällä mediamagneetti pystyi värikkäästi värjäämällä hänen asunsa kokonaan hänen kalaverkkoihin.

Kävelemässä ulkonäöltään, hänen rento hiukset on värjätty ombre. Pitkää pehmeää neuletakkia ja vyötäröisiä samettisandaaleja, Kardashian West oli kaikki asetettu ja täysin tyyliltään – yönä kaupungissa.

maaliskuu 30, 2016

Los Angelesissa päivälliselle päästyään mediamagneetti pystyi värikkäästi värjäämään vaatteensa kokonaan hänen kalaverkkoihin.

Splash News

RELATED: Kanye West näyttää off hauraat hauisilta ulos Kim Kardashian Westin kanssa

Ja jos hän haluaa koordinoida beige-pohjaista ulkoasua hänen meikkiinsa, hänellä on myös kattavuus. Keskiviikkona sosiaalisen median tähden lähetti teaser uusimpaan meikkiopetusohjelmaan hänen sovelluksessaan. Instagram-valokuvassa (alla), hän hypee ylös hänen opetusohjelma, joka osoittaa, miten saada hillitty “pronssi silmä” joka päivä – täydellinen lisäys hänen nude-teemalla pukea.

LÄHETTÄJÄ: Kim Kardashian ja Kanye West jakavat uuden kotinsa hiipiväksi

Uusi opetusohjelmahälytys! Oma sovellukseni tänään pronssi silmä näyttää @makeupbymario

Kuva, jonka kirjoitti Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − = 34

map